Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy viselkedne a macskátok,...

Hogy viselkedne a macskátok, ha pórázon vinnétek sétálni? Mit szólna hozzá?

Figyelt kérdés
aug. 10. 11:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Az egyik nagyon beszarna, a másikat ha hozzá tudnám szoktatni a hámhoz akkor szép lassan felfedezné a területet. De kissé kockázatos, én hónapokig hordtam az egyik cicát, de egyszer annyira megijedt egy futártól, hogy addig kapálózott, amíg lejött róla a hám és csak a nyakán fogta, utána persze még jobban pánikolt és szétkarmolt mire bejutottam vele a biztonságos lépcsőházba.
aug. 10. 11:53
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem, hogy eltűrné.
aug. 10. 11:53
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
hát, az én macskám nem bírná, nem is engedné hogy rátegyük, esélytelen XD
aug. 10. 12:25
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Barátaim macskái hozzászoktak, szeretnek időnként sétálni odakint.
aug. 10. 12:43
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
A macskámat nem kell sétáltatni. Megy, ha akar, akkor, amikor akar, oda, ahová akar. Nemigen van beleszólásom...
aug. 10. 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Enyém 3 napig duzzogott sértett pofával, pedig csak egy bolhairtó nyakörvet kapott. Után megenyhült, de csak azért, mert addigra sikeresen leoperálta magáról.
aug. 10. 13:26
 7/13 anonim válasza:
50%
Ha úgy neveled akkor szerezni fogja, ha nem akkor nem.
aug. 10. 14:00
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Dean Nicholson már 5 éve utazik, biciklivel bejárta Európát. Ázsiát, a cicája kis korában /kb. 4 hónaposan/ kapott hámot és pórázt. Perfekt harmóniában sétálnak városok utcáin, lépést tartanak egymással.Ha kutya jön szemben felveszi a cicust. Ezt csak az tudja megtenni, aki szereti az állatot, Dean nem szakértő volt előtte, egyszerű angol ember. Persze náluk a macska megbecsült állat, és ugy is áll hozzá. Az egész kalandjuk megtekinthető a YT-on, 1 bike 1 world cimszó alatt. A cica mentett cica volt.
aug. 10. 15:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Fogná a hasát,és röhögne,ha meglátná a pórázt. Komolyan. Biztos, hogy nem engedné.
aug. 10. 16:15
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Idős cicám van és idén nyáron kezdtem el hámmal sétáltatni (erdő mellett lakunk, nagy kerttel). Meglepő módon a hámot simán eltűrte már az első alkalommal is, egyáltalán nem zavarta. A "sétáltatás" viszont nem mindig tetszik neki. Általában először leülök vele az ölemben, hogy felmérje a terepet, és megnyugodjon. Amikor már kinézelődte így magát, akkor leugrik és önállóan nekiiramodik úgy, hogy alig bírom utolérni. És persze menne az erdő felé, ahová nem engedem, úgyhogy abból áll a program, hogy felveszem, más irányba leteszem, újra és újra. Van, hogy szépen sétálgat a már megszokott helyeken, még legelni is szokott, de sajnos mindig van valami amitől megijed és beletekeri magát pl. a bokrokba vagy a székek lábába, és ettől bepánikol. Nehéz ilyenkor összeszedni és megnyugtatni, pláne hogy ijedtében úgy kapaszkodik, hogy kiserken a vérem. :( Úgyhogy túl sokszor nem viszem ki, túl macerás.
aug. 10. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!