Bolhás macskát fogtam sokáig, mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Kiscica adoptált minket, szülei nem tudjuk hol van. Visszük állatorvoshoz. Először nem tűnt bolhásnak de most viszont már látom rajta. Sima kézzel fogtam az ölemben. Illetve egy ideig a kocsiban volt. Mi baj lehet belőle? Kell csináljak valamit?aug. 9. 10:56
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom lehet kapni olyan szert amit kiírtja a lakásban lerakott bolhapetéket,de persze a cicának is be kell szerezni ilyet. Így meg lehet őt óvni.
A bolha mondjuk embert is csíp,de nem mondanám kifejezetten veszélyesnek(legalábbis nálunk -amíg meg nem oldódott a bolha-ügy- nem lett semmi bajunk) Remélem ez valamennyit segít!
2/4 anonim válasza:
A macska bolha nem veszélyes emberre, úgyhogy semmit nem kell csinálnod, csak a cicát kikezelni.
3/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod, semmit nem kell csinálni. A cica fog kapni bolhairtót, az elég, mert kiirtja a petéket is. Ha netán leugrott róla bolha, és a lakásban van, és később majd visszaugrik rá, azt is kiirtja. Egy hónapig hat a szer, az elég.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Állatorvos szerint alig egy hónapos kandúr ^^
Kapott féregírtót, szemcseppet és tápoldatot. Most szundít végre, szerintünk már nagyon éhes lehetett
aug. 9. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!