Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Baj ha a macskám a számítógépe...

Baj ha a macskám a számítógépen szeret aludni?

Figyelt kérdés
Nem tudom, h miért de előszeretettel alszik a gép tetején (1 hónapos)....nekem nem gond, csak attól tartok kicsit, h nem lehet-e káros számára valamilyen szempontból, pl. az elektronikával......amúgy földelt aljzathoz van csatlakoztatva a gép, tehát nem ráz.
2010. nov. 1. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha kiengednéd az utcára, 100% hogy első nap egy kocsi motorháztetején aludna,mert imádják a meleget :)
2010. nov. 1. 23:28
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ ;) Akkor megnyugodtam, sztem is a meleg miatt fekszik rá, jah és sima gép, nem laptop, attól nem tartok, h a gépnek vmi baja lenne ettől, de amúgy is rendszeresen ki szoktam takarítani a por stb. miatt.

Igazából vmi olyasmire gondoltam, h az elektronikai berendezések által kibocsájtott valamilyen (nem vagyok egészen tisztában a dologgal :DD )hullámok nem lehetnek-e károsak számára, mivel ugye sokkal kisebb, mint mi....de így akkor most nyugodtan alhat rajta. :)

2010. nov. 1. 23:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Földelt a ház, nagy hullámok nem lehetnek ott. Az már inkább gond lenne hosszabb távon, ha rendszeresen a hálózati csatlakozó vezetéken aludna.
2010. nov. 2. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:

persze nem lesz semmi baja.

Valószinű tényleg a meleg miatt alszik ott,mivel régebben a macskánk nekünk is a TVn aludt,, szóval :D

2010. nov. 2. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!