Rékaaa8 kérdése:
Miert sir ennyit a cicam?
Figyelt kérdés
Kinti cicarol beszelunk. Rengeteget sir szegenykem, es nem tudom miert. Ilyenkor mindig ki kell mennem hozza, a legrosszabb pillanatban is.. Attol felek, hogy szomszedom be vissza magahoz a tobbi macskahoz, azt pedig nem szeretnem, mivel szegenyek szinte levegot nem kapnak, (nyilvan kapnak, de szinte az ablak nincs is nyitva.)mozgani sincsen annyi lehetoseguk. Hogyan elozzem meg hogy a macskam ne sirjon? Nagyon rosszul esik nekem, hogy latom ahogy sir:(júl. 28. 13:50
11/16 anonim válasza:
Szegény cica, ilyen gazdával... Inkább nem mondok semmit! 😔
12/16 A kérdező kommentje:
Azota a cica jobban erzi magat. En inkabb a szomszedra mondanam ezt. 🙂
júl. 28. 20:43
13/16 anonim válasza:
Azóta nem sír, amióta enni kapott. Eszedbe sem jut, hogy esetleg a macskák enni is szoktak? Mert ha én meghallanék egy macskát sírni, egyből ez lenne az első gondolatom. Nem mellesleg vizet sem árt kirakni ebben a kánikulában.
14/16 anonim válasza:
13
Igazad van!
Felelőtlen ez a lány, alap dogok nem jutnak az eszébe
15/16 A kérdező kommentje:
Nem ertem, miert kotekedni kell, azota nem sir, kiscicakat mentettem nemreg pedig. En lennek felelotlen?
aug. 26. 14:57
16/16 anonim válasza:
Nem áll szándékomban sértegetni, sőt nemes gesztus tőled, hogy még állatorvoshoz is elvitted, csak arra akartam reflektálni, hogy azért megpróbálhattad volna megetetni, mert a legtöbb kóbor macska éhes. 13-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!