Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miert sir ennyit a cicam?

Rékaaa8 kérdése:

Miert sir ennyit a cicam?

Figyelt kérdés
Kinti cicarol beszelunk. Rengeteget sir szegenykem, es nem tudom miert. Ilyenkor mindig ki kell mennem hozza, a legrosszabb pillanatban is.. Attol felek, hogy szomszedom be vissza magahoz a tobbi macskahoz, azt pedig nem szeretnem, mivel szegenyek szinte levegot nem kapnak, (nyilvan kapnak, de szinte az ablak nincs is nyitva.)mozgani sincsen annyi lehetoseguk. Hogyan elozzem meg hogy a macskam ne sirjon? Nagyon rosszul esik nekem, hogy latom ahogy sir:(
júl. 28. 13:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet, hogy beteg, öreg? Lehet belső szervi problémája is..
júl. 28. 14:18
 2/16 anonim ***** válasza:
72%

Ha bevinné a szomszéd,lehet jobban járna…

Vidd el a macskád orvoshoz…Bármi baja lehet….

júl. 28. 14:27
 3/16 A kérdező kommentje:

Nemreg volt orvosnal, elvileg nincsen semmi baja. Azert nem lenne jo ha a szomszedom be vinne a macskat, mert igy is 7 cicust tart bent a melegben...

Most adtam neki ennivalot, hatha ehes volt, azota nem hallottam sirni, evett is meg ivott is.😊

júl. 28. 14:33
 4/16 anonim ***** válasza:
66%

Neked nem való macska.

Szomszédnál milyen finom büdös lehet 🤮🤮

júl. 28. 14:49
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem en tartok egy kis lakasban 7 macskat.... 1 honapon at benne maradt a macska pisi meg a kaki szaga az orromba, nincsenek rednesen takaritva. Az en macskammak ellentetben, hazba van be engedve, de magatok ki megy pisilni kakilni az udvarra.
júl. 28. 15:10
 6/16 A kérdező kommentje:
Elnezest a sok hibaert!
júl. 28. 15:10
 7/16 anonim ***** válasza:
71%

Akkor ne azt írd,hogy kinti cica…Mert ha bemehet akkor kinti benti….bár túl sokat nem lehet bent,ha mindig amikor sír ki kell menned hozzá..összevissza írsz mindent..

Ha volt orvosnál és semmi egészségügyi baja,akkor mi most innen honnan tudjuk miért sír??Semmi szituációt nem írsz,csak,hogy rengeteget sír..Ha egy macska ennyit sír valami nem oké..

Az enyém akkor szokott ha bezárunk egy ajtót és Ő nem tud bejönni abba a helyiségbe,ha kimegyünk a lakásból akkor utána 2-3 percet..A te macskád meg te ismered…számtalan oka lehet…éhes,unatkozik,fáj valami neki,be akar menni..blabla

júl. 28. 15:55
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy elkapott valami betegséget a szomszéd macskáitól. Egyáltalán nem normális ennyi macskát lakásban tartani.
júl. 28. 16:20
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
Akkor csak éhes volt meg szomjas! Nincs vele gond! 😊
júl. 28. 17:10
 10/16 A kérdező kommentje:
Elnezest kertem, ezt mar le irtam 7-es valaszolo. Normalisan, szepen is lehet valaszolni, le irtam azt is, hogy azota nem sir, valoszonuleg ehes volt, de valaszokat vartam mivel en sem tudtam pontosan. :).
júl. 28. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!