Hogyan költözzek el a macskámtól?
Ez inkább csak ilyen kétségbeesett kérdés, de szívesen olvasnék tapasztalatokat, ha valaki átesett ilyenen, vagy hasonlón.
Tehát szeptemberben kezdem az egyetemet egy másik városban és kollégiumba fogok menni, ahova nyilvánvalóan nem vihetem a macskám. Így valószínűleg maximum csak hetente láthatom majd őt, és hát nem nagyon tudja befogadni ezt az információt a lelkem. Nagyon hozzám van nőve, eddig a legtöbb, amíg nem láttam az két hét volt és borzasztó volt.Hozzá lehet ehhez szokni? Vagy nem fog megharagudni rám, amiért "elhagyom"? Lehet ezek buta kérdésnek tűnnek, de a macskások/kisállatosok remélem megértik.
Kinti, benti cica?
Sajnos erre nincs gyógyír, egy idő után hozzászoksz a hiányához, olyan fél év kell ennek szerintem, a macskák pedig nem egy ragaszkodó típusúak, nem hiszem, hogy haragudna..
Neked jobban fog hiányozni, mint te őneki.
Tanulj, és örülj, amikor majd látod.
Én egyszer mentem el egy rokonhoz segíteni eredetileg 5 nap volt tervbe, de 3 nap után haza kellett mennem, mert depis lett a cicám, nem evett semmit, egész nap sírt vagy csak üldögélt és nézett maga elé.
Hazaértem, levakarhatatlan lett, állandóan jött utánam a lakásban és végre evett, de ott kellett ülnöm mellette, csak úgy evett.
Én őt 4 hetes korában mentettem utcáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!