Mi az, amivel a cicát a legkönnyebben be lehet csalogatni valahova?
Nekünk egy dolog vált be (mondjuk nálunk maximum a hordozóba kell nagy ritkán) a Dreamies jutalomfalat. Nem tudom mi van abban a cuccban, a mi macskánk semmit nem eszik meg - tényleg semmilyen emberi kaját, sőt még macskakajákból is csak 3 fajtát, de azt is úgy fogyasztja mintha éppen nekünk tenne vele szívességet -, de azért teljesen megőrül.
Egyébként nekünk nem ilyen súlyos a helyzet, ha jönnek a macska csak felszívódik, addig amíg el nem mennek, illetve a porszívó is vad menekülést vált ki belőle. Viszont szerintem az alapprobléma ugyanaz; a félelem. A mi cicánk ilyenkor kedveli a pici sötét helyeket, az ágyba szoktuk betakargatni és azt úgy el is fogadja.
Köszönöm a tanácsokat a normálisan hozzászólóknak!
A többinek pedig leírom, hogy nem gondolatolvasó, hanem képzeld... megfogom és viszem be a nappaliba például, aztán sírva ugrik ki a kezemből és kezdődik a cirkusz. Nem az én macskám eredetileg, akié volt, befogadta ivartalanítva pár hónaposan.. szerinte volt valamilyen traumája korábban. Éjszakára becsukta mindig a nappaliba jutalomfalattal és semmi baj nem volt sokáig, aztán egyszer a mosógép mögé elbújt lefekvésnél és ahogyan elmozdította a mosógépet, akkor támadta meg először. Ugyanígy előfordult ez szerelőnél is, hogy fenyegetve érezte magát és néha ha megijed, akkor is. Ez van, ezért tartok ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!