Már nem szeret a cicám?
Az én macskám lány cica (volt), felnőtt cicaként került hozzám kicsit több mint 4 éve. Télen állandóan velünk alszik, bújik, ott akar lenni mindenhol. Nyáron pedig hozzá se lehet érni, rá se lehet nézni mert egyből fúj és harap, karmol. Szerintem melege van és azért. Egyébként benti cica.
Szerintem nem arról van szó, hogy ne szeretne, csak épp nincs kedve hozzád valami okból kifolyólag.
A macska önálló, magányos ragadozó, ne várj tőle olyan viselkedést, mint a mi a kutyákra jellemző.
Van a macskáknak is egyénisége, a feltett kérdésre (miért nem szeret) senki nem fog tudni pontos választ adni, de gyanítom, inkább az a probléma, hogy szeret ugyan, de a te elvárásaidnak nem megfelelően (mert macska, és nem kutya)
Az sem kizárható, hogy amennyiben lehetősége lesz rá, elhagy, megszökik, de azt sem azért, mert nem szeret, hanem azt "parancsolják" a hormonjai, a fajfenntartás nagyon erős ösztön tud lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!