Mi történhetett velük?
A nagyszüleim udvarára szokott járni egy nagy fekete cica. Ők is, és a többi idős szomszéd is eteti. Múlt héten 2 kiscicával állított be az udvarra. Nem tudom mennyi idősek lehetnek, picikék voltak de már rendesen sétáltak, játszottak egymással. Mentem minden nap mert az volt a tervem hogy hazahozom őket. Megsimogatni még nem engedték magukat, de minden nap egyre közelebb merészkedtek hozzánk.
Viszont most már 2 napja nem jelentek meg a kiscicák. :( Az anyjuk jön ugyanúgy, de a kicsik sehol nincsenek.
A szomszéd néni pedig panaszkodott hogy az anya cica tegnap megint párosodott egy kandúrral az ablaka alatt.
Lehetséges hogy a kandúr megölte a kicsiket? Mintha valahol olvastam volna, hogy addig nem tudnak újra párosodni amíg szoptatnak és ezért a kandúr megöli a kicsiket. Nagyon remélem hogy nem ez történt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!