Igénytelen cicával mit lehet kezdeni?
A 10 hetes kiscicánál még előfordul ahogyan az én kiscicámnál is, hogy nem tud rendesen tisztálkodni!
Kérj segítséget egy baráttól vagy családtagtól, hogy ketten finoman megtisztítsátok. Szerintem legyetek türelmesek vele, idővel megtanulja majd a helyes tisztálkodást.
Azért az nem normális, hogy szaros. Megy a hasa?
Kellene rá valami gyógyszer. Mivel eteted?
1, Ha így összekeni magát, akkor fosik, ami nem normális. Lehet férges, stresszes, érzékeny a kajára, amit kap stbstb. Egy állatorvosi kört megérne, amúgy se ártana oltani, féreghajtani. Ha a hasmenését rendbe teszed, valószínűleg rögtön megszűnik a probléma.
2, Ahogy előttem is írták, kicsi még, meg kell tanulnia, hogyan kell tisztán tartania magát. Ne bénázz, mosdasd le.
1. Ha ennyire kakis, akkor beteg lehet, orvoshoz kéne vinni.
2. Ő még egy pici cica, kisgyerek, ha úgy nézzük, persze, hogy nem úgy tisztálkodik mint egy felnőtt macska.
3."Fürdetést nem díjazza de még egy ronggyal se bírom letörölgetni mert karmol a nem normálisa" -ezzel a felfogással inkább ne legyen cicád, szerintem nem kell részleteznem, hogy miért.
Szerintem valami baja van a cicának.
Nemrég találtam egy macskát, az állatorvos szerint most kb. 9 hetes. Eddig nem tapasztaltunk vele olyat, hogy kakis maradt volna alom használat után.
Nem igénytelen, hanem valami baja van valószínűleg.
Kettőtök közül te vagy a nem normális esetleg. Ahelyett hogy elvinnéd megnézetni itt szidod szegény ártatlan lelket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!