Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek a macskákról?

Mi a véleményetek a macskákról?

Figyelt kérdés

2024. jún. 16. 10:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
Finomak
2024. jún. 16. 14:14
 12/22 anonim ***** válasza:
54%
Én és a nejem is imádjuk a sziszákat! ❤😁
2024. jún. 16. 14:25
 13/22 Thunderfairy ***** válasza:
75%
Tökéletes ragadozó.
2024. jún. 16. 14:29
 14/22 anonim ***** válasza:
15%
És mi értelme rendszeresen feltenni ilyen kérdéseket? Te magad is tudod, csak egyetlen választ fogadsz el. Ráadásul összeugrasztod azokat az embereket akik buta módon belemennek ebbe a hülyeségbe.
2024. jún. 16. 14:36
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
Sunyi, kényelmes kis dögök, de nagyon bírom őket! :D
2024. jún. 16. 15:01
 16/22 anonim ***** válasza:
94%
Én nagyon szeretem őket, igaz a kutyákat kicsit jobban.
2024. jún. 16. 15:34
 17/22 anonim ***** válasza:
39%
Kártékony invazív faj.
2024. jún. 16. 15:48
 18/22 anonim ***** válasza:
71%

Kiskorom óta imádom őket. 3-4 évesen kértem a szüleimet, hogy tanítsák meg leírni a "cica" szót (hú, de bonyolult dolognak tűnt :D)

Most is van egy.

Azzal egyetértek, hogy elég kártékonyak tudnak lenni az élővilággal szemben - nagyon ügyesek, sikeres vadászok, viszont a nagy drive-juk miatt akkor is vadásznak, ha nem éhesek - éppen ezért szigorúan szobacica, hámmal szoktunk sétálni

Nem olyan, mint egy kutya, aki a személyes tér teljes ignorálásával mászik bele az arcodba, hogy kimutassa a szeretetét (nem szólom le őket, imádnivalóak ők is)

Az én cicám még dorombolni sem szokott. Mégis bárhová megyek, mindig ott van a közelemben. Amikor elsétál mellettem, mindig végigdörgöli magát a lábamon (ezzel nem csak engem jelöl meg, de ő is tudatosan átvesz az én szagomból. egy családnak/kolóniának tekint) és sokszor jön megszagolni a számat, amikor fekszem (cicáéknál ez azt jelenti: "Jól vagy? Ettél valamit nemrég, ugye?")

2024. jún. 17. 08:36
 19/22 anonim ***** válasza:
31%

na már le is törölték a véleményemet, pedig csak a kérdésre válaszoltam, gratulálok a kérdező remek kérdésének amiért szítja itt az embereket, és gratulálok a gyakori kérdések remek moderátori csapatjának, csakis azért mert válaszoltam a kérdésre megfelelően

úgy látom csak úgy lehet elérni azt hogy ne töröljék a válaszomat ha a tömeg akaratát helyesbítem:

"NAGYON SZERETEM A MACSKÁKAT, MACSKÁK A LEGJOBB TEREMTMÉNYEK, JOBB MINT NÉHÁNY EMBER"

tessék, megcsináltam, moderátori csapatnak most már nem lehet szava

2024. jún. 17. 09:15
 20/22 anonim ***** válasza:
47%
ma 09:15 Nyugi. Én ezt mondtam előre. Vagy igent mondasz vagy negatív fajhoz tartozol.
2024. jún. 17. 09:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!