Lesz egy torzskonyves cicank. Kinek a nevere keruljon illetve ketto tulajdonos lehet?
Figyelt kérdés
jún. 4. 12:09
2/4 anonim válasza:
Nálunk az én nevemre került, mert az én ötletem volt az egész és én intéztem a kapcsolatfelvételt a tenyésztővel, a cica kiválasztását meg mindent, amivel járt a folyamat. A másik macsek és a kutya oltási könyve, illetve a kutyus örökbefogadási szerződése is az én nevemen van, mert én szoktam ezeket a dolgokat intézni. Ettől még közös "gyerekek".
3/4 anonim válasza:
Egy tulajdonos van. Nem oszt nem szoroz szerintem,hogy kinek a nevén van. Állatorvoshoz ugyanúgy tudom vinni én is, hiába papíron Ô a tulajdonosa.
Nálunk a párom nevén van, én intéztem mindent, de az Ő nevére kötöttük a szerződést, semmit nem befolyásolt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!