Mennyire büdösek vagy koszosak a csupasz szfinx macskák? Illetve nagy általánosságban a macskák tényleg szétkarmolják a bútorokat?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyet, mert allergiás vagyok a szőrre. TikTok-on láttam videót, hogy a bőrükön lévő zsír foltot hagy. Ez igaz? Mennyire észrevehető? Akik tartanak ilyen cicát, mit tanácsolnának másoknak?
Előre is köszi!
jún. 3. 01:52
11/13 anonim válasza:
Aki már előre sipítozik, hogy egy állat koszos meg büdös lehet, az plüsst vegyen max. Minden állat tartása jár valamennyi kosszal, macskánál pl alomtakarítás, előfordulhatnak balesetek, hányás, kihordott alom stb stb. Szfinxnek a szőre nem hullik csomókban legalább, cserébe a bőrét ápolni kell. És igen, zsírosodik, mert nincs bundája, ami ezt “felszívja”, tehát fürdetni is kell rendszeresen. Ha ezt valaki elmulasztja, el tudom képzelni, hogy büdös lesz, de egy alap szaga egyébként is van a bőrének. Ez van, ő nem használhat mindenféle parfümöt meg szuper illatos Pantene sampont.
12/13 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy előre sipítozok. Érdeklődtem, tán tilos?
jún. 4. 20:14
13/13 anonim válasza:
A szfinxek koszosodnak, mert a zsíros bőrük felszedi a port. A fülüket és a karomágyukat is takarítani kell. Elég igényes fajta, ha nem akarod kéthetente fürdetni, akkor nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!