Mit lehet csinálni cicakaki szag ellen?
Szilikonos macskaalom.
Nekem két macskám van, egy almot használnak. Elég két hetente cserélnem, és semmi szaga.
Amig nem próbáltam ki nem hittem el hogy ilyen van. Nagyon jó.
Mi Multifit Bio Fresh-t használunk, nem szilikonos, nem illatosított, egyszerű és nagyon jól csomósodó, eddig ez vált be a legjobban. Az illatosítottal úgy vagyok, hogyha én elég erősen érzem amikor felnyitom az almostálat, akkor csóró macska még meg is őrülhet tőle, egyes érzékenyebb cicák lehet nem fogják használni emiatt az almot. Egyébként nem is igazán ajánlják az illatosítást.
Ha majd nagyobb korában ivartalanítod, sokkal elviselhetőbb lesz a kakiszag.
Fanni
Mi régen úgy oldottuk meg, hogy amikor itthon vagyunk, és nem feltétlen az almot kell használnia, akkor kiengedjük a cicát.
Egyrészt megismeri a kinti világot, friss levegőt szív magába, jól érzi magát, s végül behozza a földet és a port a házba. :) Na de azt könnyebb takarítani mint ilyen hidegben szellőztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!