Miért nem eszik a macskám ha éhes?
Egyik ismerősömmel ugyanez volt, elvitte dokihoz is, semmi baja a cicának csak válogatós. Múltkor kaptam tőle egy nagy adag Royal Canin-t mert éppen akciós volt, bevásárolt belőle, a cicuska meg két tasak után úgy döntött, hogy nem kell neki. Egy táp van amit megeszik, a Whiskas. Fogtam a fejem mikor mondta, de hát ha csak azt a szemetet eszi meg nem tud mit csinálni vele...
Próbálj neki husit adni (kövezzetek meg, én a csirkét néha nyersen szoktam, de a disznót szigorúan hőkezelve add!), hátha. A Royalt szokták még szeretni a válogatósabb cicusok, meg persze a Whiskast, de azt tényleg csak akkor adj neki, ha semmi más nincs!
Elkapattad házi kosztal.
Nyers húst próbáltad már? Pipimell, zuza, szív, májat csak keveset. Én meg se főztem, zabálja kétpofára. Meg a szomszéd cica is kap pár falatot, ha épp csirkét pucolok, pedig azok is ilyen konzerv macskák.
Veszel a hentesnél 2-3 kiló csirkezuzát, egy tálcára rakva egymás mellé lefagyasztod, hogy darabos legyen, utána már rakhatod dobozba vagy zacskóba a fagyra és mindig csak egy darabot veszel elő belőle kiolvasztani. Este egy darabot előveszel belőle kiolvasztani, kistányérra teszed és be a hűtőbe, reggelre szépen kiolvad, adhatod a cicónak egyben, vagy falatonként.
Mellé meg ehet száraztápot, ha éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!