Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kinek hány évig élt a cicája?

Kinek hány évig élt a cicája?

Figyelt kérdés
Légyszi írjatok fajtát is!
máj. 16. 15:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Szóval a kint az udvaron tartott macskám kóbor macska? ( Bármikor bejöhet, kimehet) És saját helye van ahol alszik, a melléképületben. Jó tudni hogy kóbormacska, immár 7 éve. Mindig idejön ha szólok neki, és engedi hogy megsímogassam. Vajon miért ragaszkodik hozzánk ennyire, ha kóbormacska? Ha kimegyek és csinálok valamit a kertben, mindig jön velem. Ja és nem megy el.
máj. 16. 16:38
 12/19 A kérdező kommentje:
#10! Épp írtam volna, hogy szép volt tőled befogadni. De ez a stílus... Hogy képzeled ezt... Szerencsétlen macskád, vele milyen lehettél, ha egy idegennel ezt mered csinálni. Miben is halt meg? Kinek lehet vajon a hibája..
máj. 16. 19:37
 13/19 A kérdező kommentje:
#11! Ha elgázolja egy kocsi, ne bőgj, és ha az utcán kakil, tessék összeszedni! Jah, hogy az már nem megy...
máj. 16. 19:39
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

Leukozisban halt meg, ahogy irtam. Egy alattomos betegseg, amit meg az utcan szedett ossze azert, mert nem volt beoltva. Vagy talan mar igy szuletett egy fertozott anyatol,ki tudja.

En nem kivanok neked semmi rosszat kerdezo, de most nagyon melyen szegyelld magad. Nincsenek szavak arra, amit irtal, undorito vagy.

máj. 16. 19:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Az előző cicám sima házicica volt, 17 évig élt. Daganat miatt kellett elaltatni.

A másik cicám 10 éves korában egyszer csak hirtelen összeesett és meghalt. Ő is sima házimacsek volt.

Van még egy 11 éves kandúrom, neki szerencsére semmi baja. :)

máj. 17. 15:32
 16/19 Bögyös Dávid ***** válasza:
46%

Az én leendő cicám pár hónaposan lett elaltatva. Az egyik olyan félig vad macska gyermeke volt, akik azért szoktak a házhoz, mert nagybátyám enni ad nekik. Óvódás voltam. Most 14 éves vagyok, megint születtek kiscicák egy idetévedt macskából, de nem vad az anyamacska, remélhetőleg a 10 hetes kiscicák se lesznek azok - eddig nem úgy tűnik.

(megjegyzés: aki tudna segíteni a beoltásukban, mivel nincsenek beoltva, mindent vállal, az jó lenne, mert nagyon tehetetlenül érzem magam 3 felelőtlen felnőttel egy házban, akik nem segítenek, és semmi rosszat nem akarok róluk mondani, de sajnos tény, hogy néha rosszul cselekszenek - ezt meg lehet érteni, senki nem tökéletes, de enyire..., + ugye, hogy most nem tudnak és nem is akarnak segíteni a cicáknak, anya ráadásul pénzt is ajánlott az anyamacska ivartalanítására, és nagybátyám, pont aki ideszoktatta a macskát, lusta, szarik az egészre jó magyarosan mondva, mivel nem lenne nehéz - ja, és ezt ő maga mondta, hogy lusta, ő is tudja magáról.)

Köszönöm ha megértettétek az üzenetemet, és remélem hasznos volt ez a válasz!

máj. 17. 23:27
 17/19 A kérdező kommentje:

Igen, hasznos, köszönöm.

máj. 18. 06:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem utoljára gyerekkoromban volt macskám, összesen három, mind sima házi macska volt. Kettőt elütöttek, egyet lemérgeztek, mind 10 és 12 hónapos kora előtt ment el. Azóta nem volt macskám, de emiatt tartom hogy a félkóbor macskák nincsenek biztonságban, annak a híve vagyok hogy a macska maradjon a telken belül. Nem kell ketrecbe zárni, mint ahogy sokan gondolkodnak, hogy vagy ketrecbe szobanövény vagy félkóbor állat, hanem meg kell találni a kettő között az arany középutat, mint a kifutó, macskabiztos kerítés, lakásban való szabad mozgás, megfelelő lefárasztás.
jún. 5. 19:34
 19/19 anonim ***** válasza:
2 cicánk van, mind a kettő 9 éves. Teljesen bentiek. A fiú baba kora óta velünk van, egészséges mint a makk, a kislányt 2 évesen fogadtuk örökbe, sajnos nála másfél hónapja egy agresszív daganatot diagnosztizáltak. Megműtötték, jelenleg jól van, de rettegek attól, hogy hamarosan elveszítem.
jún. 28. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!