Kinek hány évig élt a cicája?
Leukozisban halt meg, ahogy irtam. Egy alattomos betegseg, amit meg az utcan szedett ossze azert, mert nem volt beoltva. Vagy talan mar igy szuletett egy fertozott anyatol,ki tudja.
En nem kivanok neked semmi rosszat kerdezo, de most nagyon melyen szegyelld magad. Nincsenek szavak arra, amit irtal, undorito vagy.
Az előző cicám sima házicica volt, 17 évig élt. Daganat miatt kellett elaltatni.
A másik cicám 10 éves korában egyszer csak hirtelen összeesett és meghalt. Ő is sima házimacsek volt.
Van még egy 11 éves kandúrom, neki szerencsére semmi baja. :)
Az én leendő cicám pár hónaposan lett elaltatva. Az egyik olyan félig vad macska gyermeke volt, akik azért szoktak a házhoz, mert nagybátyám enni ad nekik. Óvódás voltam. Most 14 éves vagyok, megint születtek kiscicák egy idetévedt macskából, de nem vad az anyamacska, remélhetőleg a 10 hetes kiscicák se lesznek azok - eddig nem úgy tűnik.
(megjegyzés: aki tudna segíteni a beoltásukban, mivel nincsenek beoltva, mindent vállal, az jó lenne, mert nagyon tehetetlenül érzem magam 3 felelőtlen felnőttel egy házban, akik nem segítenek, és semmi rosszat nem akarok róluk mondani, de sajnos tény, hogy néha rosszul cselekszenek - ezt meg lehet érteni, senki nem tökéletes, de enyire..., + ugye, hogy most nem tudnak és nem is akarnak segíteni a cicáknak, anya ráadásul pénzt is ajánlott az anyamacska ivartalanítására, és nagybátyám, pont aki ideszoktatta a macskát, lusta, szarik az egészre jó magyarosan mondva, mivel nem lenne nehéz - ja, és ezt ő maga mondta, hogy lusta, ő is tudja magáról.)
Köszönöm ha megértettétek az üzenetemet, és remélem hasznos volt ez a válasz!
Igen, hasznos, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!