Kinek hány évig élt a cicája?
És milyen fatja volt?
Egy afgán juhász volt.
Leírta,hogy náluk benti volt!!! 1 éves koráig utcán élt,kóbor macska volt. Ők BEFOGADTÁK és bent tartották csak!!!
Mielőtt felelőtlennek titulász bárkit, értelmezz!
Nálunk a macskának kint a helye. Néha bejöhet szétnézni, de alapvetően kint csavarog egész nap. Max 3-6 évig élnek. Utána vagy elüti az autó, galamb tartó szomszéd megöli őket, vagy csak simán befogja valaki. Nem tudom mi lesz velük.
Fajta: szaporodnak a környék macskáival, szóval ilyen sima keverékek
Egerészni vannak ezek a macskák. Állatokat tartunk, a takarmányban hemzsegne a sok rágcsáló, de a cicák elintézik őket.
Lehet szörnyülködni, de faluhelyen ez a szokás. Nem zárjuk be a macskát a házba. Nem élnek sokáig, de legalább nem börtönben vannak. Ilyen a természet, a vadonban se éltek 20 évet ezek a jószágok.
7-es, bocs, en szarok ra ki minek hivja. Orokbefogadtam a macskat, addig kint elt valahol valakinel, aztan menhelyen volt 1 honapot.
Majd nalam benti lett. Most vitatkozhatunk itt ezen hogy a kinti macska kobor-e vagy sem, de az en valaszom szempontjabol most komolyan ennyire erdekes?
Szerintem abszolut nem, de koszi a kioktatast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!