A cicám fertőző hashártyagyulladásban szenved. Az orvos mondta, hogy menthetetlen. Kinek volt már dolga ilyen betegséggel, tényleg nincs mód arra, hogy felépüljön? Nagyon reménykedek, hogy hátha meg tudom menteni!
Itatom gyógyteával, ami gyulladás csökkentő. Ma jó étvággyal evett. Tud piszkítani is. A hasa is lement kicsit.
Ugye van rá esély,hogy meggyógyul?Hétvégén tudom csak levinni vidékre,ahol ha kell elaltatom.Ti mit tennétek,ha látjátok,hogy jobban van,adnátok esélyt?Nem akarok önző lenni, ha kell megadom az utolsó segítséget neki!
Sajnos nem tudok jó hírekkel szolgálni, tapasztalatom ugyan nincs ezzel kapcsolatban, csak az én cicám orvosának ezzel a betegséggel kapcsolatos leírását tudom mellékelni, ami nem túl bíztató. Ennek ellenére próbáljunk meg reménykedni!
Sziassztok
Az én cicám ugyanebben a betegségben szenved,már 16 éves. 4 napja beteg, már felállni sem tud,félek,hogy el kell altatni
Sziasztok!
Azoknak szeretnék írni, akik macskái ugyanebben a betegségben szenvednek.
Ma voltunk a cicámmal ultrahangon és neki is fertőző hashártya gyulladása van. Ez a betegség gyógyíthatatlan és még az orvostudomány sem talált rá ellenszert. Gyógykezeléssel lehet húzni, de az sem menti meg, ugyanis újratermelődik a sárga genny, ami a hasában van.
És , ha a gyógykezelést választottuk, akkor a cicát akkor kell végső nyugalmára helyezni, amikor már nagyon nehezen veszi a levegőt. Nem érdemes szegényt tovább szenvedtetni.
Nagyon nehéz lesz, az biztos! Én nem is tudom, hogy bírom majd ki.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!