A cicám fertőző hashártyagyulladásban szenved. Az orvos mondta, hogy menthetetlen. Kinek volt már dolga ilyen betegséggel, tényleg nincs mód arra, hogy felépüljön? Nagyon reménykedek, hogy hátha meg tudom menteni!
Itatom gyógyteával, ami gyulladás csökkentő. Ma jó étvággyal evett. Tud piszkítani is. A hasa is lement kicsit.
Ugye van rá esély,hogy meggyógyul?Hétvégén tudom csak levinni vidékre,ahol ha kell elaltatom.Ti mit tennétek,ha látjátok,hogy jobban van,adnátok esélyt?Nem akarok önző lenni, ha kell megadom az utolsó segítséget neki!
Szia!
Az első válaszoló vagyok! Elfelejtettem mondani, tényleg koplaltatni kéne, rizsst adni neki, egy kis fehérhússal, mint pl: főtt csirkemell kis mértékben, meg persze az orosz tea hashajtó, ez is egy jó oldala.
Még egy gondolat, a Hills-nek van egy konzervje. A pontos nevét nem tudom, de nagyon erős koncentrátum, ami kifejezetten beteg, legyengült cicuknak van kifejlesztve. Lehet megpróbálnám, meg cica béres csepp minden mennyiségben. Ha eszembe jut még valami írom.
Mi nagyon cicabarát család vagyunk, a tesómnak is van cicája, ezeket a tapasztalat mondatja, túl vagyunk mi is egynéhány cicabajon, sőt olyan cica is gyógyult már meg nálunk, akiről orvos már lemondott. 2 hónapos kiscicu volt, az alomból kapott el valamit, mert a testvére elpusztult, őt gyorsan kimentettem (anyósoméknál volt falun a cica), mert látszott, hogy már ő is bágyadt. Elvittük az állatkórházba, teljesen ki volt száradva a szervezete, elfekélyesedett a nyelve. Mi is gyógyteát adtunk neki, és a fent említett Hills tápot, annyi különbséggel, hogy ő nem is evett, fecskendővel kapta a kaját is. Kapott infúziót, a saját dokija biztatott minket. Viszont másnap rosszul volt és bevittük újra a kórházba, másik doki azt mondta, hogy ez a cica haldoklik. A kitartó kezelésnek köszönhetően és én vallom, hogy a gyógyteának is, egy hét kemény küzdelem után a cicu megmenekült. A gyógytea segített abban, hogy ne száradjon ki, és 100%, hogy a fekélyes, sebes, eleven nyelvét is az hozta helyre. Egy hét után, már lelkesen dorombolt, és önmagától evett. Azóta már közel 3 éves hatalmas Kandúr cica lett belőle, ivartalanítva lett. A nagynéném a büszke gazdija. Annak idején nálunk nem maradhatott, mert az én volt cicum nem tűrte volna, illetve nem is szerettünk volna két cicát. Nekünk azóta nincs cicánk. Egy volt cicagazdi.
Én azért megmutatnám egy másik állatorvosnak is, és próbálkoznék én is a Béres cseppel, vagy bármilyen általános roboráló szerrel.
Remélem meggyógyul, ha már ilyen szerencsés, hogy ilyen jó gazdija van. Írj majd, hogy mi lett vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!