Miért nem nő a cicám?
7 hónapos nőstény cicám van. Amikor örökbefogadtam mondták, hogy jóval kisebb mint amekkorának lennie kéne mert korán elszakadt az anyukájától.
3 hónapja van nálam de még egy centit sem nőtt vagy hízott.
Egy nap 2 db 85grammos alutasakosat/konzervet eszik meg, száraz tápból pedig kb. egy maréknyit. Mindig adok neki pluszba alutasakosat hátha kéri, de nem eszik meg 2-nél többet. Van, hogy a másodikat sem fogyasztja el teljesen. Gourmet-t kap, az vált be a legjobban nála. Kevés ez a mennyiség amennyit elfogyaszt és azért nem nő/hízik? Vagy alapból kisnövésű lehet?
Lehet kisnovesu, igen.
Volt egy torpe cicam, genetikai rendellenessege volt sajnos,nagyon picike maradt.
Szoval ez letezhet, de nyilvan orvos tudna megmondani, hogy mirol van szo.
#2:
Egy szemüveg csodákra képes.
A Perfect Fit nem jó minőség. :/
Jó minőségű szárazat adj neki, és ha megeszi a húst akkor pedig főtt/nyers husit
Nem tudom, a tiéd mekkora. Enyém a pici az 2,5kg. Fél évesen 1,5kg volt, amikor ivartalanították. Enyém is kislány. Utcáról szedtem össze 5 hetes korában.
Viszont a másik, akit szintén utcán 5 hetesen találtam még korábban, ő fél évesen 4kg volt és mostanra 7,5kg.
3* akkora, mint a kistesója.
Mindkettő utca cica, ugyanazt kapták enni stb. Szerintem genetika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!