Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nincsenek ingyen házi...

Miért nincsenek ingyen házi cicák sehol? Több mint 1 hónapja keresünk, és semmi.

Figyelt kérdés
Nézegetjük minden nap, az összes cica kereső csoportban Facebookon, illetve Jófogáson is, de nem igazán van felhozatal. 8-12 hetes kiskandúrt szeretnénk, Győr Moson Sopron megyében vagy esetleg még Vas megye területén. De nincs! Minden más országrészben hirdetnek cicákat csak a nyugati megyékben nem. Mi lehet ennek az oka? Érdemes egyáltalán tovább várni? Vagy jobb bevállalni egy hosszú autó utat?
ápr. 26. 17:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10-es, én mindig nézem de nincs, csak legközelebb Budapesten ami túl messze lenne Soprontól.
ápr. 27. 14:27
 12/18 Bögyös Dávid ***** válasza:
Mit jelent pontosan a "túl messze"? Miért nem lehet elhozni? (a messze relatív, valakinek 2 méter van messze, valakinek csak 200km, mindenkinek mást jelent a "messze".)
ápr. 27. 14:51
 13/18 kamureg ***** válasza:

Szia.

Írtam privátba én tudok neked adni !

Hívjál fel.

ápr. 27. 17:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi 250 km rt utaztunk a cicáért. Ha nagyon akarja az ember talál.
ápr. 27. 22:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Most születnek a tavaszi almok, április végén, május elején. Ilyenkor még nincs 8-12 hetes elvihető cica, majd 2-3 hónap múlva lesz bőven.
ápr. 28. 17:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérlek ha csak azért akartok házi cicát, mert ingyen van, még gondoljatok át. A felelős macska tartás sok pénzbe kerül (csak hogy egy példát mondjak, én most fizettem két bolha irtó cseppért 26 ezer forintot). Az meg végre pozitívum, hogy nincs tele az internet ingyen elvihető kiscicákkal. Talán lassan nálunk is terjed az ivartalanítás kultusz
ápr. 30. 10:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Én az egész országra szűrtem és egy hirdetésben szerepelt, hogy szállításban segít a gazdi. Így kicsit messzebbről lett macsekom.
máj. 2. 22:37
 18/18 kamureg ***** válasza:

Mondtam adok ingyen házicicát , privátot is írtam de semmi ...

Na ennyit a felelős cicagazdiról...

máj. 3. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!