Szeretnék nevet adni a macskámnak, az alábbiak közül ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Igazából ezeken a neveken gondolkoztam.. Nehéz a döntés. Az Euszták nevet azért gondoltam, mert valami különleges, nem hétköznapi, ritka nevet akartam adni neki. Mégsem lehet Sanyi, az olyan elcsépelt, közhelyes. Úri macskának úri név dukál!márc. 24. 10:19
12/20 anonim válasza:
Bénább neveket nem találtál? Legyen Cirmi.
13/20 anonim válasza:
Leofric m Anglo-Saxon
Derived from the Old English element leof "dear, beloved" combined with ric "ruler, king".
leof "kedves, szeretett" kombinálva a ric /"uralkodó, király" kifejezéssel.
forrás: [link]
14/20 anonim válasza:
*Ja és a kérdésben felsoroltakból egyiket sem választanám,bocsi
15/20 anonim válasza:
Sanyi nagyon szép név egy macskának. Nézd meg instán, ott is van egy Sanyi nevű cica több mint 30 ezer követővel
Szerintem a Bajszos ezek közül a legjobb.
Jerry egy egér
16/20 anonim válasza:
Bajszi :) Ha harcias, akkor a Harci-Marci után szabadon Harci-Bajszi. Az is jó ebben a névben, hogy uniszex, szóval ha kiderül a cicáról esetleg, hogy mégsem fiú (nem figyeltem, írtad-e a korát), még mindig jó. A napokban mesélte egy ismerősöm, hogy ők befogadtak egy fekete kölyök cicát, elnevezték Lucifernek. Aztán kiderült, hogy lány, úgyhogy átkeresztelték Lüszifernek. :)))
19/20 Bögyös Dávid válasza:
Ha nagyon a Tom&Jerry-ből szeretnél inspirálódni, inkább ne az egér nevét, hanem a macska nevét válazd, Tom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!