Ki mit választana?
Gyerekkoromban házban éltem vidéken, 22evesen fel költöztem Pestre,panelban élek, jelenleg 35eves vagyok és tervezem a vidékre való költözést!
De egyszerűen nem tudok dönteni!
Panel vagy ház?
Ugye háznál van saját tered, panelban nincs annyira...
Nem tudok dönteni :/
Én panelt választanám. Kisebb, könnyebben fűthető és könnyebb is takarítani. Valószínűleg frekventáltibb helyen is van.
Én jelenleg vidéken élek és van nagy kert a házunknál, de teljesen felesleges, mert csak "gond". Művelni úgy sem művel senki sem, mert nincs rá idő/energia. A fű persze le van nyírva, de úgy értem, hogy nem terem benne különösebben zöldség meg ilyesmi.
Attól függ, hogy a munkahely hol van.
Én pl homeofficeban dolgozok, így nekem elég a vidéki ház
Debrecenben gondolkozom, munkahelyet azt ott is keresgélnék!
Igen mivel kertes házban nőttem fel, hiányzik a kert, pl.medencet is tehetnék az udvarra!
Csak nem tudom mennyire biztonságos a kertes ház..
A kérdés alapján te már döntöttél, egy kertes házat akarsz Debrecenben.
Mi a kérdés? Annyira lesz biztonságos a ház, amennyire azzá teszed, pl. szerelhetsz fel riasztót, mozgásérzékelő kamerát, biztonsági ajtót. Illetve nem ismerem Debrecent, nem tudom, vannak-e ott szar környékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!