Szaros macska segg?
Figyelt kérdés
A ti macskátok segge szaros marad kakilás után? Vannak a segglyukán kis rászáradt szardarabok?márc. 21. 22:00
12/21 anonim válasza:
Gyermekeknek készült törlőkendő is jó. Én legutóbb azzal tisztítottam meg. Szerencsére nagyon ritka eset az ilyesmi. Ennyi igazán belefér. Mondjuk a cica annyira nem örült neki….. :D
13/21 anonim válasza:
Kedves Somló Volán Zrt. ! Igen, tudom, hogy nem létezik már. Mivel anno a társaság által lefedett területen éltem, ismerem. :)
14/21 anonim válasza:
Menjetek mar kulon kerdes ala volanozni, itt a kaksis macskaanuszrol van szo... :))
15/21 anonim válasza:
Mikor ilyen van akkor lemosom macskasamponnal. Nem szereti de nem szarozhatja össze a lakást.
16/21 anonim válasza:
A macska állandóan tisztálkodik, evés, ivás, pisilés, kakilás, játszadozás után is.
Nem kell törölgetni neki, kivéve, ha hosszú szőrű, és lefossa a gatyáját, akkor be szoktam dobni a kádba, sima vízzel lezuhanyozom, megtörlöm törcsivel, megszárítom, aztán még utána is megmosakszik külön.
17/21 anonim válasza:
Hiába pontoztok le, a gyermekeknek való készítményeket lehet használni állatoknál. Nem én találtam ki, állatorvos mondta. De mint írtam, ez oly ritka eset cicáknál, elenyésző.
18/21 anonim válasza:
Miert, ki pontozott le?? Mindegy, most ment a dislike... :DD
19/21 anonim válasza:
Utolsó: én is tettem rá egyet hogy teljes legyen a kép, haha 😂
Na de mivan? A macska össze fosott seggel járkál a panelban? Ki az aki ennyire gusztustalanul él, és ennyire leszarja a környezetét, hogy macskával piszkolja be?
Jaaa!
Nem jó az akármilyen nedves WC papír? Van már macska segg törlő papír?
Besz@rok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!