Cicám úgy az ősz végétől azt veszem észre, hogy a nedves kaját annyira nem eszi szívesen (2 éves). Természetesen több fajtát probáltam ez idő alatt (Rosie's farm, Greenwoods, Miamor Feine Filets...stb). Nálatok melyik minőségibb nedves vált be?
Figyelt kérdés
márc. 19. 10:54
1/6 anonim válasza:
Egyik sem sajnos! Csak a Whiskas, abból is csak a mártásosat enné mindig.:( Így nem kap semmilyen nedves ételt, csak nagyon ritkán próbálkozom valamivel, de soha nem eszi meg.
2/6 anonim válasza:
Ha nem eszi szívesen, miért erőlteted? Nem kötelező nedvessel is etetni.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Úgy vélem, hogy a folyadékbevitel szempontjából azért fontos, főleg a vesére nézve.
márc. 19. 11:27
4/6 anonim válasza:
Azt én értem, de ha pl nyers húst adsz (disznó tilos), belsőséget, halat stb, azzal is megvan a folyadékbevitel és talán szívesebben megeszi, mint a nedveskaját. Létezik külön macskatej is, ami laktózmentes. Felesleges valamit erőltetni, ha egyszerűen nem kell neki..
5/6 anonim válasza:
Az enyém se szeret kb semmilyen nedves eledelt, jobb napokon legalább a szárazból jól bekajál, viszont iszik hozzá sok vizet. A tied nem iszik eleget?
6/6 A kérdező kommentje:
#5 Nem, iszik azért eleget, csak eddig próbáltam azért vegyesen adni szárazat és nedveset is.
márc. 19. 12:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!