Mikor lesz könnyebb?
Decemberben ment el a cicám a túlvilágra. Ő volt az első háziállatom, baba kora óta velem volt 13 éves koráig.
Hatalmas volt a szeretet, és még mindig nem tudtam feldolgozni hogy nincs már.
Múlt héten volt a születésnapom, és a párom egy kiscicával lepett meg.
Nagyon aranyos, a párom is olyan lelkes volt hogy nem volt szívem megmondani hogy nem igazán örülök neki.:(
Szívtelennek érzem magam mert nem tudom azt mondani hogy szeretem. Nagyon kedves, bújós és sokat foglalkozok vele mert ő csak egy ártatlan lélek, de sokszor elsírom magam közben mert csak az előző cicámra tudok gondolni.
Korai volt még az érkezése, de nem akartam megbántani a páromat.
Szerintetek jobb lesz idővel, vagy beszéljem meg vele hogy vigye vissza a cicát?
A párod amúgy infantilis, hogy beállít egy élő állattal??? "Meglepetésként?"
Jézusom.
Amúgy a kiscicát ne vigyétek vissza, nem ő tehet a párod hülyeségéről, hidd el, idővel elfogadod, de a pasiddal beszélgess el, hogy azért ilyet nem csinlunk.
Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt.
Már kezdek megnyugodni, annyi szeretet van ebben a kis cicában..mintha csak tudná hogy fáj a lelkem ès megakarná gyógyítani.❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!