Hogyan tehetném be könnyebben a cicám a hordozójába? (többi lent)
Cicámat nagyon nehéz betenni a hordozóba, sőt egyre nehezebb lesz. Ellenáll, ágaskodik, azonnal jönne kifelé. Két emberes feladat lett (valaki beteszi, másik pedig csukja az ajtót). Mindig 3-4 nappal előbb elővesszük a hordozóját (már próbáltuk azt is, hogy 2 utazás között végig elöl hagytuk a hordozót), ha szállítani szeretnénk, beletesszük a takaróját, illetve az egyik kedvenc játékát is. Enni belemegy, sőt múltkor úgy játszottam vele, hogy a pálcáját átdugtam a réseken ő pedig bement és ott vadászott a pálcáról lógó szalagokra. Azonban a tényleg szállításkor ezek nem válnak be. Utolsó szállításkor már mikor meglátta, hogy pakolok, elbújt (2-3 havonta hazalátogatok egy hétvégére a szüleimhez, ilyenkor őt is viszem).
Miután bemegy, jól elvan, nem kapar, nem nyávog, a szüleimnél is ugyanúgy boldog, eszik, iszik, játszik, mintha otthon lenne. Állatorvosnál se csap hisztit, szóval nem hinném, hogy rossz élményt kötne a hordozóhoz.
Hordozó függőlegesre, hogy a nyitott ajtó felfelé nézzen. Cicát grabancánál fogd meg, hogy ellazuljon, lógasd majd tedd bele a hordozóba, az ajtó is rácsukható így. Amíg mocorog a cica, óvatosan a talpára fordítható anélkül, hogy elesne a helyzetváltozás miatt.
Cicamentő javasolta ezt nekünk annak idején :)
Köszönöm a tippeket. :)
#2-es szerencsés vagy. Nekem ignorálja, ha csak úgy elöl van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!