Milyen színű kismacskákra lehet számítani, ha az anya macska szürke-tarka, hasán fehér és rövidszőrű, az apa pedig vörös hosszú szőrű? Továbbá lehet hosszú szőrű bármelyik kiscica?
#12 ennyire buta te sem lehetsz…
Megkérdeztem, nem e tenyésztők!! (igen, már rájöttem, hibáztam, szaporítókat akartam írni)
Nem tudtam a körülményekről, valóban. Éppen ezért kérdeztem.
És okkal tettem. Valóban szaporító a kedves kérdező.
A macska nem tervezte a vemhességet (nem terhesség, mert az ember lehet max terhes). Ez a részetekről nettó felelőtlenség és szaporítás.
A menhelyek tele vannak kiscicákkal. Gyakorlatilag minden ilyen hobbiból leelletett macska kölykei elveszik a helyet a családoknál a mentett cicusoktól, így meg más kölykök be se jutnak a helyükre a menhelyen, hanem az utcán halnak éhen.
Gratulálok.
Arról még nem beszéltünk ugye, hogy a vemhesség amúgy kockázatot jelent az anyamacskának, simán sérülhet és el is pusztulhat közben. Mindamellett, hogy nem élvezi egyébként.
"Itt Svédországban nincsenek kóbor állatok"
Csak olyan területen nincsenek kóbor állatok, ahol gyakori a természetes ragadozó a városokban, ami felzabálja őket. (éltem olyan helyen, így megy ez sajnos) Attól még vannak menhelyek és vannak gazdátlan állatok, szóval ezzel takarózni színtiszta ostobaság.
“Miért baj az,ha mi gyerekes család szeretnénk a befogadott cicánk mellé még cicákat?”
Erre vannak a menhelyek ☺️
Sok cica szeretne ott szerető gazdára találni, ehelyett te, “felelős állattartó Svédországban” pároztatod a macskádat. Gondolkodjunk mielőtt cselekszünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!