A macskatartók miért szokták megharapni kedvenceik fülét, farkát?
Figyelt kérdés
2024. febr. 28. 18:34
11/16 anonim válasza:
A macska harapni szokott játékból vagy, hogy a szeretetét kifejezze. Így viszonozzák a gazdik is. Én is megharapdálom a fülét finoman
12/16 anonim válasza:
Szimplán mert idióták, erre nem lehet mit mondani.
Írom ezt macskásként.
13/16 anonim válasza:
ha felveszem, odabújik harapdálja a fülem, gondolom így szeret, én is így viszonzom, hogy megértse persze finoman
14/16 anonim válasza:
Sosem csináltam ilyet, lehet lepontozni, de szerintem gusztustalan. 🤮
Pedig kb mindent megengedek nekik, nem zavar a szőr, alomtakarítás, vannak néha balesetek, de nem puszilgatom, pláne nem veszem a számba semmilyen testrészüket. Mondjuk az enyém nem is hiszem, hogy hagynák, pláne a farkukat.
15/16 anonim válasza:
Soha nem halluttam, micsoda hűlyeség.
16/16 anonim válasza:
Egyre jobban drágulnak a húsok, az élelmiszer ipar meg egyre megbízhatatlanabb. Az ember meg csak egyre éhesebb. Kiváncsiságunk és éhségünk nem ismer határokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!