Mennyi esély van rá hogy ez egy vadmacska kölyök?
Még télen a pajtában lekölykedzett egy cirmos kóbor anyamacska, majd egy pár héttel később elvitte kicsinyeit kivéve ezt az egyet. Ezt valamiért ott hagyta.
Napokon keresztül keservesen nyávogott, de nem tudtam megfogni mert nagyon vad volt.
Kb a negyedik napon sikerült elkapnom mert addigra már annyira le volt gyengülve hogy nem tudott elszaladni.
Bevittem a meleg szobába, adtam neki macska tejpótlót így mára már nagyon szépen rendbe jött.
Viszont ahogy nézegetem nekem nagyon gyanús a kinézete. Olyan mint ha vadmacska lenne.
Lehetséges hogy vadmacska kölyök?
Inkább valami rcesszív hosszúszőrű gén lehet a ludas. Felnőtt korában majd kiderül.
Azt kellene megtudni, hogy a környéketeken él a vadmacska. A vadmacska erősen erdei állat, erdős dombok, hegyek között szeret lakni. A kisebb erdők nem megfelelők a számára. Ha a környéketeken van nagy erdőség, akkor van esély a kereszteződésre.
Vadmacska farkincája vége mindig fekete és tompa, nem csúcsos, mint a sima cicának. Ez a fotón annyira nem látszik.
Viszont a fekete karikái megvannak, simán lehet, hogy vadmacska apu egy cirmossal kötött házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!