Melyik a legjobb féreghajtó cicának?
Figyelt kérdés
Sajnos láttam egyet kihullani a szőréből alomhasználat után.🥲 Ti melyiket adjátok a cicának? Mennyi idő amíg hat?febr. 20. 12:22
1/8 anonim válasza:
Minőségi száraztáp megakadályozza , állatgyógyszertár segít , kisebb adagonként első körben hetente aztán félévenként .
2/8 anonim válasza:
"Minőségi száraztáp megakadályozza"
Nem akadályozza meg.
"kisebb adagonként első körben hetente aztán félévenként"
Nem igaz. Most egy adagot, aztán 2 hét múlva ismétlés.
Majd 3 havonta. Ha a 3. havi féreghajtásnál van féreg, akkor 2 hét múlva ismét. (Ha nincs féreg a kakában, akkor nem kell ismételni, de 3 havonta ugyanúgy célszerű beadni)
"állatgyógyszertár segít"
Ebben igazad van.
Kérdező, szinte bármelyik, forgalomban lévő tabletta megfelelő.
3/8 anonim válasza:
van egy nagy, sárga, azt ne vedd meg, mert bár olcsó, nem lehetséges beadni nekik. mindenesetre ilyenekről állatorvost kérdezzél, ne a gyakorit!
4/8 anonim válasza:
Én az eddigiekhez annyit tennék hozzá, hogy ha nem vagy gyakorlott macskagyógyszerező, akkor árulnak féregtelenítő pasztát is, aminek lényegesen nagyobb az elfogadási aránya. A tablettát a legtöbb macskával csak közvetlenül lehet lenyeletni, mert a kajában nem hajlandók lenyelni (összetörve még annyira se sokszor).
6/8 anonim válasza:
Evicto csepp, ha nem akarná bevenni a tablettát.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
Sárga gyógyszert adtak a patikában, azt mondták hogy egy negyedet adjak neki mert még csak 3 hónapos. Belenyomtam jutifalatba és megette.
febr. 20. 15:50
8/8 anonim válasza:
Advocate spot-on. Bolha ellen is jó, teljesen kombinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!