Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen személyiségű a macskád?

Milyen személyiségű a macskád?

Figyelt kérdés
Szokták mondani, hogy a macskák igazi egyéniségek és mindegyik más más személyiséggel bír. Arra lennék kíváncsi, hogy neked milyen személyiségű a macskád?
2010. okt. 24. 19:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=KeYf5aCTSSg

http://www.youtube.com/watch?v=iuDlj5zvPDE

http://www.youtube.com/watch?v=li3riG_kLZg

Az elsőt tegnap csináltam, képekből álló videó, a többi egy kicsit régebbi, de azokon játszik. Igaz, nem olyan, amikor teljesen beindul, de azért jó. :)

2010. okt. 25. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát az én cicám személyisége olyan nap 18 órájában rosszaság, reggel bújós-ébresztős kérem a reggelit cica, a maradék időben pedig plüssmaci tépázós őrült. Szereti a maciját és a papír galacsinokat a szájában vinni, szeret a fürdőkádban vagy a mosdóban feküdni és onnan támadni. Illetve rosszabb, mint egy öregasszony, mert ha hangot hall az utcáról vagy a kutyák ugatnak rohan az ablakba leskelődni. Simogatni csak akkor lehet mikor ő akarja, játékra viszont bármikor kapó. Szeret a nejlonzacsikba belebújni, kilyukasztani, és onnan támadni. Ja és fényképező allergiás. Ha meghallja, hogy cipzározom ki a tokját, már rohan is el, nehogy sikerüljön lekapni. És mivel első szobacicám, ezzel teljesen tisztába is van, úgy jár- kel a házban, mint a ház ura. Még anyukámat is behálózta, pedig ő allergiás az szőrre.:)
2010. okt. 25. 10:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Az enyém kutyás jellem. Szófogadó (hiába mondják sokan, hogy macskát nem lehet nevelni), ragaszkodó, egygazdás. Idegenekkel (de még a család többi tagjával sem) nem haverkodik, az én kívánságaimat viszont mindig lesi. Nem érdek (ahogy sokan gondolják a macskákról) nem csak akkor jön hízelegni, ha ő akarja, hogy törődjek vele. Hallgat a nevére, első szóra behívható. Nagyon hisztis, látom, hogy sokszor nem tetszik neki, amit kérek tőle, de megcsinálja, csak nyivákol hozzá. Több kutya mellett tartom, sok mindent átvett tőlük.
2010. okt. 25. 11:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Huh... hát... lássuk! :D

Kertes házban lakunk van 4 macskánk.

1.: Tigris. Kicsit buta bár lehet hogy csak nemérdekli mit csinálunk körülötte. Mindig elmegy vadászni de olykor túl sokáig van oda és ha elered az eső mindig ázottan jön haza! :) Jó vadász. Ha elkezdem simogatni vagy beszélek hozzá elkezd purrogni! :) A simogatásról még annyit hogy mindig a hátára fekszik és várja hogy vakargassam a hasát! Na meg igen játékos! :)

2.: Ábel, Nibiru. A második cica a második legösszetettebb. Szerintem! :) Ha simogatom csak kicsit dörgölőzik, viszont ha legugolok mellé akkor a mellső mancsait a combomra helyezi és elkezd dorombolni! :) Ő is mindig úton van. A szomszéd háza előtti fáról lesi a madarakat, viszont nem hiszem hogy túl sikeres a vadászata ugyanis még sosem láttuk zsákmánnyal. Bár lehet hogy ott helyben megeszi. Amikor éhes elkezd nyervogni, purrogni és ha mi a házban vagyunk elkezd ugrálni a kilincsre. Egyszer ki is nyitotta az ajtót... xD Nem túl játékos de ha van hozzá hangulata akkor mindenre begerjed! :D Egyébként ha valamit csinálunk általában odajön érdeklődni! :D

3.: Álmos. Egész nap lustálkodik. Nyújtózva végigterül a betonon és élvezi a napsütést! :D Ha elkezdem simogatni, vakargatni a füle tövét meg még egyéb dolgok akkor extázisba kerül! Hempereg, dorombol, purrog, kurrog, dagaszt... meg amit csak el lehet képzelni! :D Amúgy bármit lehet vele csinálni. Ha felveszed nem zavarja, ha szétteríted a földön az se zavarja. Mindent simogatásnak vesz! :D Ja és ha megsimogattad akkor elkezd követni úgy hogy léptei közben dagaszt + csillogó szemekkel néz rád! :D

4.: Béla. Az ő jelleme kissé kifürkészhetetlen, de a legösszetettebb! :D Általában Álmos mellett szokott lazulni a fűben. :D Egy nemtörődöm macska. Nem izgatja hogy mi történik körülötte csak teszi a dolgát és mint már írtam lazul a fűben! :D Általában ha próbálod megsimogatni elmegy, de van mikor lehencseredik eléd és hagyja hogy vakargasd a hasát! :D Igen nyugis egy cica. Néha néha jön meg megy de azt is csak akkor ha az egész csapatot érdekli hogy mi van. Szóval tulajdon kép a többit követi. :D Kissé félős, és ha megzavarod a nyugalmát akkor tutira elfut egy csendesebb helyre. Viszont ha nincs simogatós kedvében és elkezded emelgetni és piszkálni néha-néha ad pár pofont a kezednek. Bár ez csak akkor fordul elő ha olyan helyen piszkálod ahol nagyon nem szereti. Ha elkezdesz vele erőszakoskodni (tesóm néha szokott) akkor lelapul és várja a kegyelmet. Ha elengeded és nem tetszett neki a dolog fénysebességgel eltűz. Ha tetszett neki akkor csak eloldalog. Annyit még meg kell jegyeznem hogy általában egész nap itthon van és van mikor a virágfölddel töltött üres dobozban alszik. xD

2010. okt. 25. 12:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Stresszes, félénk, antiszociális, senkivel nem barátkozik, rá is fúj a "betolakodókra", úgyhogy nincs nagy sikere az ismerőseim körében. Persze azt ők nem látják, hogy ha kettesben vagyunk, hogy bújik hozzám dorombolva. Velem alszik és ha tévézünk, a fejét a vállam alá fúrja. Egyébként nem rombol, nem tesz tökre semmit, ha nem vagyok otthon szerintem átalussza a napot. Úgyhogy ő olyan amilyen, de én szeretem, hiszen 4 hetes korától neveltem.
2010. okt. 25. 14:58
 16/19 anonim válasza:

Nekem 2cicám van! mind a kettő teljesen más!

A lány cicám, imádja ha rá figyelünk. Nem rajong érte, ha akkor simogatjuk, amikor nem ő jön hozzánk! Szeret a fürdőmben üldögélni amikor zuhanyzok! Ha meg akar mutatni, vagy kérni akar valamit, képes az egész házon át hívni minket (megy egy métert, nyávog,h simogassuk meg, és ez megy addig amíg oda nem érünk a célponthoz). A bátyámat egyszer lerángatta a szobájából csak amiatt,h nyissa ki az én szekrényem ajtaját. Pedig én kb2mre álltam a szekrénytől. Mindenre van külön nyávogása,és ha pl. nem engedjük ki akk órákig hajlamos kaparni az ajtókat, és mellé nyávog. Esténként mindig a lábamnál, vagy az ágyam melletti puffon alszik. Minden cicát elkerget a közeléből, csak aki vele lakik azt nem, és van egy nagy szerelme. Furcsa, kb. az az egyetlen idegen cica, akihez mindig oda akar menni. Képesek órákig bámulni egymást az ablaküvegen keresztül...

A fiú cicámnak minden nap van legalább 1szer olyan érzelmi kirohanása, h majd ledönt a lábunkról, úgy bújik! Csak úgy hajlandó inni, ha kinyitjuk neki a csapot, ő felugrik a mosdókagylóba, és szürcsölgeti a vizet. Ha befejezte az ivást, a lábával paskolgatja a vizet.Van,h addig amíg el nem zárom a csapot.Ő is sokszor bekéredzkedik a fürdőmbe, amikor zuhanyzok. Mindig feltelepedik a WC tetejére, és ott elalszik amíg én kész nem leszek. Imádja a vizet. Volt,h a hasáig ért a víz, és abban mászkált kb10percig. Az idegen cicáktól meg sokszor berezel. Am imádja a kiscicákat. Van, h többet foglalkozik velük, mint a mamájuk, pedig nem is ő az apuka.

Ő vagy az ágyam alatt, vagy a bátyám szobájában alszik. És néha teljesen felszívódik órákra. Volt,h órákig kerestük kinn, már halálra aggódtam magam, mert sötét volt, erre megjelenik a lépcső aljában... Szinte csak száraz kaját eszik. és iszonyat szívszaggatóan tud nyávogni, ha el akar valamit érni...

IMÁDOM ŐKET!!! Már nem tudnám elképzelni nélkülük az életem... :)

2010. okt. 25. 22:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Nah, Blöki cicámnál pont ma volt egy jellenbéli áttörés. Kb. 4 hónapos korától máig egyre óvatosabb, visszahúzódóbb, egyre kevésbé játékos cica lett.

Ma meg: 1 év után először újra elkezdte velünk olyan régi játékait játszani, mint az apportírozás, meg a cicázás. És a kedvenc galacsinját ismét önfeledten püfölte, és dörgölőzött hozzá. A fiamhoz meg odament, és szó nélkül képen nyalta. 1 éve, hogy szinte semmiben nem volt kezdeményező, ma meg egyszerre ennyi...

2010. okt. 30. 22:38
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Az enyém is egy ribanc :D ő az egyedüli lánycica az utcába és persze,hogy naponta vagy 5 kandúr jön :D már öregkorba jár,szóval nem olyan játékos mint volt,de nagyon lusta és nagyon hízelgős és néha szemtelen,mert felmászik az asztalra.
2010. okt. 30. 23:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Az enyém igazi kis oroszlán.Úgy is néz ki,sötétvörös brit-házimacska keverék.Kézzel matat a tálkájában,majd a mancsából eszi meg a falatot.Mindig ott van ahol én.Ha teregetek odaül és játszik a ruhák zsinórjával.Szereti lebírkózni a plüscicáját,szeret incselkedni,felhúzza a hátát és ugrál mint egy bakkecske :),ilyenkor ha megmozdulok elszalad,aztán leselkedik,hogy megyek-e utána.Szereti a madzagokat,bármi ami mozog az szerinte betámadható,még a kezem is :D...Van,hogy átváltozik igazi bújós,dagasztós,dorombolós kiscicává,alapjáraton nyugodt természetű.Állandóan kommunikál,csipog.És nagyon van ám szeretve...kis gombóckám:)
2010. nov. 11. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!