Milyen személyiségű a macskád?
az enyém egy imádni való elkényeztetett szőrgombóc:D
ha valami nem tetszik neki, akkor szó szerint megsértődik.
Nagyon szeret ölbe lenni, és akkor muszáj simogatni, mert addig forog, hízeleg és dorombol amíg el nem éri amit szeretne. egy igazi kis úri fiú:D de imádom
Minden állatnak van egyénisége, főleg a fejlettebbeknek, nem csak a macskának.
Az én macskám fiús :D Vicces és anyás de ugyanakkor profi vadász és titokzatos de mindig visszajön hozzám bújni meg bolondozni.
Nagyon összetett személyiség.
Hol bújós, hol lusta, hol félős és bizonytalan, hol fegyelmezett, hol meg óriásokkal is megküzdő, harcos amazon.
Emellett kiváló ember- és állatismerő. Tanítani lehetne, ahogyan az ujja köré csavarta a nejemet, aki azelőtt valósággal irtózott a macskáktól. És azt a magabiztosságot is, amivel egyszer betelepedett közénk, és egy pár méterre minket ugató kutya közé (pár találkozhás után tökéletesen látta, hogy az eb gyáva, és csak handabandázik).
Nekem 2 cicám van. Imádom öket. ök is egymást, pedig nagyon
különbözö az egyéniségük.
Itt van egy videó, mindent elmond:
Hát nem túl sokat, csak azt, hogy szeretnek lustálkodni és dögönyözni egymást.
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy milyen a személyiségük külön külön. Mik a szokásaik, milyen a lényük, milyen tulajdonságokkal bírnak.
Egyedi tulajdonságokra lennél kíváncsi?
Az én macskám elég játékos. Jövök ki a fürdőből és vár rám, meglát és jó magasra ugorva rám támad. A ruhaszárítót rendszeresen feldönti, ha nem vagyok itthon. A ruhákat meg lejátssza róla.
Ma éjjel mikor megébredtem, kétszer is azt tapasztaltam, hogy 2 kicsi pattogós gumilabdáját odatette nekem az ágyba. :) Nem tudom, mikor, mert aludtam, csak azt vettem észre ébredéskor, hogy két gurulós izé van a hátam és a lábszáram alatt. :) Amúgy szeret hízelegni, s akkor szinte azt csinálhatnék vele, amit akarok. Nem ideges semmiért soha. Szeret a laptop billentyűjén mászkálni, hiába tolom arrébb a gépet, akkor is rááll és sokszor olyan oldalakat hoz be, amiket magamtól nem találnék meg. :) Minden lógó cuccal játszik. Telefonom madzagjával főleg, mert már ezerszer megkarmolt, mikor épp sms-t írtam.
Érdekes, hogy nem kéreget, mikor eszek. Néha odajön, nézi, mi az, de nem viszi túlzásba a tarhálást.
Én töltöm a cigit. A cigihüvellyel nagyon szeret játszani, elviszi a szájában (engedély nélkül)a dobozból. Egy bontatlan dobozt is képes volt szétrágni érte, mert szerintem tudta, mi van benne. Ő mindent a szájában visz, minden játékát hurcolja ide-oda. Legtöbbször azt tapasztalom, hogy a kajás edényében van egy-egy labda vagy valami játék. Mindig az étel, ital mellé hordja, raktározza őket.
Mindig nyalja a kezemet, a fejemet is alváskor. Harapni is szeret, mikor játszik.
Mindig is ilyen macsekot szerettem volna: játékos (néha nem tudja, hol a határ), de nagyon hízelgős, dorombolós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!