Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Stresszeli a macskát, ha...

Stresszeli a macskát, ha alvás közben simagatjuk?

Figyelt kérdés
Kétszer finoman megsimogattam a barátnőm alvó macskáját, a tarkójától a farka tövéig. Nem mozgattam meg, nem vettem ölbe, simán csak végighúztam a hátán a kezem, amire a macska azonnali dorombolással reagált. Erre a báratnőm rámfördmedt, hogy ne b@szogassam az alvó macskát, mert az stresszeli, és nem tud tőlem aludni.

febr. 11. 14:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Rengeteg helyen voltam a világban olyan intézményekben, ahol cicákkal lehet találkozni, szigorú szabályok mellett. Alvó macskát mindenhol lehet simogatni, figyelve a reakcióit. Ha nem tetszik neki, úgyis jelzi.

Akik meg azt írják, hogy nekem hogy esne... Mély álmomban ne zaklassanak, de amikor már felszínesen alszom, akkor egyáltalán nem bánom, ha a párom hozzám bújik és simogat. Az én macskám általában hanyatt dobja magát és követeli a további simogatást.

febr. 12. 10:43
 12/14 anonim ***** válasza:
31%
10. A 40+ évem alatt volt pártucat macskám...
febr. 12. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem stresszeli a simogatás ha előtte kedvesen szólsz hozzá. Ugyanis valóban előfordul ösztönből hogy megijed ha érintésre ébred fel ami nem túl jó a macskák idegeinek, ezt már többször tapasztaltam az én macskáimnál is.
febr. 13. 05:30
 14/14 anonim válasza:
22%
A macska személyiségétől függ.
febr. 13. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!