Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Összetörhetem-e az antibiotiku...

Összetörhetem-e az antibiotikumot?

Figyelt kérdés

A macskàmnak clavaseptint kell szednie napi kètszer két hétig.Nem mindig sikerül lenyomni a torkán.Ilyenkor összetöröm és összekeverem nedves tàppal.

Ez baj?

#antibiotikum #macska #Clavaseptin
2024. febr. 5. 08:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én cicáimnál nem vált be a trökközés, hogy az ételbe keverve adjam be. Én azt a módszert alkalmaztam, hogy fecskendóbe tettem a tablettát, vízzel feloldottam, összeráztam és így a folyadékot nyomtam a szájába. A cicát törölközőbe kell bebugyolálni ehhez, egyrészt, hogy ne tudjon kimenekülni, másrészt az a gyógyszer, amit az enyémnek adtam, ciklámen színű volt, szóval került a macsekon kívül máshová is ez szép szín. :)
2024. febr. 5. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam ( anyunál is úgy csináltam Foltoskának és csodálkozott hogy gyorsan beadtam neki) hogy leülök, a két lábam közé teszem a macskát, a két kezemmel alul felül szétnyitom a száját ( közbe a tabletta a kezemben) és az orvosságot a kezemmel minél mélyebbre dugom aztán kiveszem a kezem és a két kezemmel összeszorítom a száját hogy ne tudja kinyitni és simogatom a torkát.Elég sokáig úgy tartom aztán felnyitom és megnézem hogy benne van-e, a nyelve alatt is meg szoktam nézni. Ha még ott van megint ledugom, osszecsukom a száját és simogatom a torkát. Maximum másodjára de inkább először lenyeli mert át nézem.
2024. febr. 5. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 Igen, ez exemmel is működött. :D
2024. febr. 5. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!