Összetörhetem-e az antibiotikumot?
A macskàmnak clavaseptint kell szednie napi kètszer két hétig.Nem mindig sikerül lenyomni a torkán.Ilyenkor összetöröm és összekeverem nedves tàppal.
Ez baj?
Sokat kínlódtam én is, míg találtam egy youtube videót, amit most sajnos nem találok már, de így másodpercek alatt lent van a tabletta.
Szilard felületen egyik kezeddel átnyúlsz a fejénél és 2 ujjaddal az állkapocsnál kinyitod a száját úgy, hogy felfelé nézzen, hátra bedobod a tablettát, becsukod a száját és simogatod ebben a pózban a nyakát. Reflexből lenyeli azonnal.
3, Kivéve, mikor nem. Nálunk két hétig kellett gyógyszert szednie a macskának, az első pár napban remekül működött, büszke voltam a macskára és magunkra is, hogy tényleg percek alatt beadjuk, és nincs stressz.
Egy hét alatt kitanulta a macska a módszert, onnantól nem volt hajlandó nyelni, bármit csináltam, úgy tett, mintha, majd gyönyörűen kiköpte, mit kiköpte, kilőtte a nyálas, elázott bogyót!
Egyet sem tudtunk neki beadni, soha többet. A féreghajtó is úgy megy, hogy ketten fogjuk le és a doki csipesszel dugja le mélyen a torkán. Ezzel otthon azért nem mernék kísérletezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!