Van valami megoldás arra hogy a macskám hagyjon minket aludni?
Figyelt kérdés
Kb óránként felugrik az agyban és folyamatosan próbál minket felkelteni. Nem éhes. Lefekvés előtt direkt jatszok vele egy csomót hogy le legyen faradva. De akkor is felkelt. Nektek van valami ami bevált erre a problémára? Vagy hogy hogyan kene megtanítani esetleg hogy ne jöjjön az agyba? (Galériás lakás, nem tudom kicsukni a háló szobából sajnos)febr. 4. 11:11
11/16 anonim válasza:
"Lehet hulye otlet," "kiprobqlnek ejjelre egy nagy meretu szobakennelt"
Igen, hülye ötlet, nem a macskát kell ketrecbe zárni, hanem akár bezárhatja éjszakára a kérdező a hálószoba ajtaját, a ház többi részében csináljon azt, amit akar. Ja, és ezt sem már 2 hét után.
"Kutyának, macskának kint a helye, nem a lakásban. Pont."
Nálad lehet, de nem rólad van szó, pont
12/16 anonim válasza:
Én egyszerűen figyelmen kívül hagytam, amikor ezt csinálta, bár nekem könnyebb dolgom volt, mert ki tudtam csukni a szobából. Egy idő után megtanulta, hogy nem fogok felkelni, és lenyugodott. Most sokszor később kel, mint én.
13/16 anonim válasza:
8-as, ezt mégis hogy gondoltad? Nem kertes házban lakik a kérdező, hanem valószínűleg egy társasházban, városban. Csessze ki a macskát a városi éjszakába?
14/16 Senior Séf válasza:
Ki kell vágni, mint macskát szarni.
15/16 anonim válasza:
Van. Ki kell zárni. Ha nem lehet, akkor be kell zárni.
16/16 anonim válasza:
Elkanászodott. Korábban kellett volna megnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!