Finnyás, bent tartott cicánk soha nem ivott tejet eddig. szívesen kipróbálnánk valamit. kinek milyen márka vált be ami jó és cicának adható? ha lehet ne netről rendelhetőt mivel először csak egy darabot vennénk ugyis.
A te macskád, mivel évek óta nem ivott tejet, bizonyára nem laktázperzisztens, azaz most már csak laktózmentes tejjel próbálkozhatsz (még ha azt kevésbé is szereti).
Utána pedig figyelheted, mikor kaparja a macskaalmot.
Sziasztok, soha nem ittam még hipót. Szivesen kipróbálnék valamit. Milyen márka vált be, ami embernek is adható?
Lassan harminc éves leszek, szeretnék kedveskedni magamnak és kipróbálni valami újat.
DM-ből szoktam neki hozni azt a kis dobozos cicatejet. Fele-fele arányban keverem vízzel.
Nyáron szoktam adni neki, hogy biztosan elég folyadék kerüljön bele :D
Nem kell ide laktózérzékenység mert az uht meg esl tej alapból fosat ugyanis vízzel pancsolják meg a zsírtartalmat leszedik és gondolom egy része szójaoldattal vagy rizskeményítővel van visszaokosítva nameg a hőkezelési eljárás csak részleges és csak csökkenti a csíraszámot a határérték alá de nem nullára mint a normálisan felforralt tej!
Szóval a pancsolt részben hőkezelt tejtől mindenki fosik ha érzékeny a laktózra ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!