A cicánk 5 napja tűnt el maximum mennyi időt adjunk neki a vissza téréshez? Nagyon aranyos volt szinte mindenkihez oda ment.
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 20:28
11/23 anonim válasza:
az első vagyok. eszebje jutott hogy volt egy cicám aki lány volt és 1 hónap után jött haza megtépve, és zúzódot manccsal. Aztán elütötte direkt az a 00000 szomszédunk -.-
12/23 anonim válasza:
Utolsó, eléggé izéé...hogyismondjaam? Eléggé állatutáló szoszédod van. Nagyon sajnálom a cicádat. :(
Kérdező, írj, ha vissza jött a cica. :))
13/23 A kérdező kommentje:
Fogok írni de szerintem nem lesz rá alkalmam.
2010. okt. 24. 09:35
14/23 anonim válasza:
hát ha mindenkihez odamegy nagy az esélye h vki megtartotta vagy csinált vele vmit.
15/23 anonim válasza:
A sarki olasz étteremben nem az volt tegnap?(vadasmártással)?
Komolyra fogva a szót!Ne aggódj érte,az esetek nagyon nagy százalékában párzási hajlandóságuk elmultával haza szoktak találni.Persze azt is be kell kalkulálni hogy sajnos sok házikedvenc végzi az autók kerekei alatt.
16/23 anonim válasza:
Ide tedd fel, vagy nézelődj, hátha valaki megtalálta!
17/23 anonim válasza:
Szia!
Az én cicám is eltűnt szombaton, ő volt a mindenem :(( Ivartalanított fiú cica, 2 éves... Mi már kezdjük feladni a reményt, pár óránál tovább sose maradt el :(( Csak lesem az ablakot hátha ott van, de sehol semmi ... Nagyon hiányzik:(
18/23 A kérdező kommentje:
Neekemis nekünk is így van de ő nagyon félt az autóktól és nem lehet kiscicája
2010. okt. 26. 16:20
19/23 anonim válasza:
Az én macskám kb. két hónap után jött haza, úgyhogy ne add fel, még visszajöhet!!!
20/23 anonim válasza:
13:29es vagyok... a cicám meghalt, elütötte egy autó, egy bácsi hétfőn vitette el az utcából ma tudtuk meg :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!