Kínzás lenne egy kinti nőstény macskának ha ivartalanítás után panelban kellene lábadoznia? Valamint 2 alkalommal kb. 8 órát egy kennelben kellene töltenie.
Figyelt kérdés
Vidékről bevinném a városba ivartalaníttatni és utána úgy gondolnám, hogy biztonságosabb lenne neki ha bent maradnék vele az albérletembe(rokontól bérlem,szóval lehet bent állatom) és ott várnánk meg a varratszedést. Van néhány home office lehetőségem is, de tuti lenne 1-2 nap amíg magára maradna, addig szeretném egy amennyire csak lehetséges nagy kennelben tartani, hogy ne érje semmi, se őt, se a cuccaim. Ez nagyon rossz lenne neki? Valaki szokta kissebb helyre zárni a macskáját amíg dolgozik?jan. 19. 23:56
2/5 anonim válasza:
Jobb, mint kint lenni a fagyban kitéve ilyenkor jó sok veszélynek, főleg ivartalanítás után.
A cuccaidat inkább átraknám egy másik szobába, én kennelbe még nem raktam cicát de szerintem simán kiugranak.
3/5 anonim válasza:
Egyébként amíg nem vagy otthon vannak cicaszitterek is, igaz ez anyagi helyzettől is függ. De amúgy szerintem nem lesz gond, csak növényekhez, könnyen eldőlő nagyobb súlyokhoz ne férjen hozzá
4/5 anonim válasza:
Nálam is lábadozott kinti macsek, aztán innen ment gazdihoz 🙂 megszokta pár nap alatt a bentlétet.
5/5 anonim válasza:
Eleinte nem biztos, hogy tetszik neki, de utána már sokkal inkább választja a fűtőtest közelségét, mint a kintlétet. Különösen a nagy mínuszokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!