Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tüskesor hatékonyan távol...

Tüskesor hatékonyan távol tudja tartani a kertünktol a szomszéd macskáját?

Figyelt kérdés
A macska egyedül a kerítés tetejére felugorva (majd onnan le) tud átjönni hozzánk, ide tennénk fel a tüskesort. A kerítésen megkapaszkodva nem tud felmászni, csak felugrani. A tüskék ebben megakadalyozhatják?
jan. 16. 15:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10: Nem probléma, csak érdekelt, hogy miért. Nálad gondot okoznak, ok.
jan. 16. 19:13
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális válaszokat, a 8-asnak külön köszi.

Nem szeretnék vitázni a macskakrol, a 10-es mindent leírt arról, h miért lehetnek zavaróak a szomszédoknak, ártalmasak az elovilagnak.

jan. 16. 19:15
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Őszintén? Ha egy macska át akar jönni, át is fog. A kutya az egyetlen jó megoldás, vagy egy kevésbé humánus amit nem szabad leírni, de az megszünteti őket.
jan. 16. 21:25
 14/15 Salx Narval ***** válasza:
100%
Ezek a görgős cuccok jól működnek és házilag is könnyen kivitelezhető. PVC csőből láttam hasonlót egy háznál.
jan. 17. 03:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én macskabarát vagyok, de kriminális, amit a macskák művelnek.

Levadássza a madarat, a mókust, kiborítja az etetőt, stb.

VAN macskám, kinti-benti, de van egy nagy "kifutója", azon kívül nem mehet, és a madarak sem jutnak be.

A kóbor macskák viszont a halálom - igen, minden macska kóbor, amit a gazda képtelen telken belül tartani.

jan. 17. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!