Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kinti-benti macska bejár...

Kinti-benti macska bejár kakilni, hogyan neveljem le róla?

Figyelt kérdés

Ki-be járhat, sokat van kint, de folyton befut kakilni az alomba, aztán ahogyan végzett, megy is vissza ki. Szinte csak kakálni jár be.

Számoljam fel az almot? Ne legyen lehetősége bent kakilni? Vagy ha ezt teszem, akkor is bent fog, csak máshová?

jan. 13. 09:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az csak 1 példa volt...
jan. 13. 15:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze szarjon kint, a szomszéd telkére, majd az összeszedi nem neked kell. Hányingerem van az ilyen macskatartóktól.
jan. 14. 10:08
 13/18 A kérdező kommentje:
#12, akkor költözz tanyára. Macska mindig volt, van, lesz, és sokan kiengedik. Az állat is szeret kint lenni.
jan. 14. 11:05
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Kertes házban élek, benti macskáim vannak. Azért vannak bent mert nincs macskabiztos kerítésem. Én nem károsítok meg senkit azzal h a macskáim ide oda járnak rongálni. Te meg egy ilyen ember vagy, nem vagyunk egyformák.
jan. 15. 12:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Így bizony, nem vagyunk egyformák. Az én macskám meg randalírozik bent, és az ablak előtt ül, ha nem mehet ki. Mielőtt hozzám került, utcacica volt. Nem is csodálom, hogy még ebben a hidegben is folyton kéri ki magát. Pedig van bent ágyikója, meleg szobája és annyi kajája amennyit akar. Mondhatsz bármit, a macska élvezi a kintlétet. (Autók szerencsére itt alig járnak)
jan. 15. 20:00
 16/18 A kérdező kommentje:
A #12 válaszodra, nekem pedig az olyan macskatartóktól van hányingerem, akik azt hiszik, hogy csak az a jó, amit ő csinálnak, és még meg merik mondani másnak, hogyan tartsa az állatát, mikor nem is ismeri az adott egyedet. Ez a nagy hányinger. Foglalkozz a sajátoddal.
jan. 15. 20:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Kipróbáltad amit írtam? Raktál kintre is almot?
jan. 17. 18:31
 18/18 A kérdező kommentje:
#17, igen, kipróbáltam, és használja. De kint is csak oda jár. Az lesz a cél, hogy nyáron majd elveszem tőle azt is, így kényszerülni fog a földbe végezni a dolgát.
jan. 18. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!