Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicámnak kihúztàk két...

A cicámnak kihúztàk két fogát. A doki azt mondta (nem nekem, mert nem én mentem érte), hogy ne egyen pépeset. De akkor mit ehet? Szárazat nem tud egy ideje, 12 éves.

Figyelt kérdés
2024. jan. 8. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég esett ki a mi cicánknak is, nekünk csak azt mondta a doki, hogy nedves konzervet ne egyen(azt is akkor, amikor visszavittük kontrollra, mert belement a lyukba egy kajadarab) szárazat mondott, amit esetleg meg lehet áztatni vízzel, illetve virsli\parizer darabokat ajánlott(de ezt meg nem értettem, mert ugyanúgy belemehet annak is a darabja) szóval mi szárazat adtunk, meg van ilyen kis krém\paszta, meg a purina pro planos csak sima aszpik cucc.
2024. jan. 8. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg főtt husit, vagy ha annyira nincs már foga, akkor darált húst?
2024. jan. 8. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Pépeset ne, szóval ilyen folyékonyabb pasztát.

A darált hús IS pépes.

2024. jan. 10. 08:21
 4/4 anonim ***** válasza:
A darált hús nem pépes, hanem darabos...
2024. jan. 10. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!