Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha akkor derül ki,hogy leukózi...

Ha akkor derül ki,hogy leukózisos a macskám amikor tüneteket produkál akkor esélye sincs élnie még pár évet?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogyan zajlik egy ilyen betegség.Tudnátok írni tapasztalatokat?Nathaval kezdődött,nem evett nem ivott,utána derült ki,hogy ez van.kapott antibiotikumot,szteroidot,infuziot most viszont megint nem eszik nem iszik,bágyadt.

2024. jan. 5. 13:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A Vetri dobozan azt irjak, hogy sulyos esetekben emelheto az adag.

Leukozis elleni szerek kozul csak ezzel van tapasztalatom ( leteznek masok is). Szerencsere nem kellett mast kiprobalni, mert hatott. En csak kuraszeruen alkalmazon a macskamon.

2024. jan. 6. 11:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Olvastam a lepke tapló gomba kúráról is,azt is fogom neki adni a vetri mellé.hétfőn megint elviszem a dokihoz,csak mar gyomoridegem van,mert ilyenkor nemsok jóval biztatják az embert,de én nem fogom el altatni amíg egy kicsi esélyt is látok rá,hogy jobban lesz.Persze ez anyagilag nagyon megterhelő sajnos,sokan lehet ezért is döntenek inkább így,de akkor inkább magamon spòrolok es megveszem ezeket a szereket hátha sikerül kicsit fel tornászni az immunrendszerét.
2024. jan. 6. 13:04
 13/21 anonim ***** válasza:

Erőszakkal etetni / itatni kell. Az a baj, hogy a "nem eszik/iszik" ebben az esetben egy ördögi kör, nem kívánja az ételt/italt, de anélkül károsodik a veséje, ami önmagában is képes elvinni a macskát.

Maga a leukozis "nem halálos" ellenben a miatta kialakuló betegségek igen.

Nekem van 6 éves kölyökkora óta fertőzött macskám, "tökéletes egészégben", ha ez reményt ad a hosszú életre.

2024. jan. 6. 22:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Ma sokkal jobb a közérzete,viszont míg el voltam otthonról láttam hogy hányt keveset ,ilyen vízzel kevert macskatejet ivott ,de elég sokat végre magától,eddig úgy itattam ugye pár napig.aztán utána hoztam neki ikyen alutasakos shebat és végre elkezdte enni,viszont utána azt is kihanyta de azzal a lendülettel ment vissza enni.utána ezy óra múlva kicsit hányt megint,ilyen meg nem rágott darabok voltak benne,de a közérzete meg ma a legjobb eddig a héten.lehet hogy hirtelenjében sok volt a hasában ez a kevés is?amúgy jól elvan teljesen nyugodtan pihen
2024. jan. 6. 22:41
 15/21 anonim ***** válasza:

Állatorvos nem tanácsolt / adott el ilyen méregdrága állatorvosi "recovery" tápot? Csak mert az pont erre lenne, könnyen emészthető, brutálisan magas tápértékkel. Ilyenkor azzal kellene etetni, nem shebaval, amit nálunk az egészségesek is kihánynak. :)

( De egyébként, ha már magától eszik, az jó jel. Akármit is)

2024. jan. 6. 23:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!nem tanácsolt semmilyen kaját de ezt ki fogom próbálni,viszont nem szereti nagyon a tápot ez a bajom,de egy próbát megér.Nedves konzervbe esetleg tudsz ajánlani valami jó minőségűt?
2024. jan. 6. 23:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Na most nézem ez ilyen Royal canines nedves táp
2024. jan. 6. 23:42
 18/21 anonim válasza:
Kérdezném hogy a lepke tapló kúrát csináltad végül? Ha igen mennyire jó?
2024. márc. 10. 17:01
 19/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt készleten amikor rendelni akartam így a metabolic nevű készítményt használtam vetrivel együtt,de sajnos pár héten belül meghalt a cica.Ránk hagyta a kicsinyet aki valószínűleg betegen született.novemberbe hozta oda,teljesen egészségesnek tűnt.Februárban hirtelen étvágytalan lett.másnap vittük is dokihoz.gyulladt volt az inye és sajnos kiderült o is felv/fiv es.Azt hittem ő még menthető mert nem volt olyan rossz állapotban.Megvettem neki 4féle immunovet terméket es kapta mellé a gombát is plusz Béres cseppet,de sajnos két hét múlva o is meghalt.Egyébként nem mondom kétszer hogy nem szedte be a fipet is ezek mellé.hirtelen hörgőgyulladasa lett es nem reagált semmilyen antibiotikumra sajnos,de rengeteget olvastam a témában mert nem hagyott nyugodni a dolog es most mar egyre biztosabb vagyok benne,hogy az is ott volt a háttérben.sajnos ezek nagyon alattomos betegségek es őszinte leszek.Én mar nehezen tudom elhinni hogy a klinikai tünetek megjelenése után lehet tenni bármit is.Eddig 4befogadott beteg cicát temettem el ez miatt es egyik sem élt sokáig miután jöttek a tünetek .Nem mondom biztos jók ezek az immunerositok de szerintem akkor ha még nincs tünet,mert utána mar kb semmi eredménye sajnos.Remény Mindig van viszont ,úgyhogy ha ebben a cipőben lennék újra megprobalnam én is ezeket a készítményeket is ebben biztos vagyok.Hallottam olyat is,hogy több évig húzta még a macska.lehet csak nekem nincs szerencsém…..Lepketaplót sokan dicsérik.Facebookon van egy csoport.felv fives es egyéb Fertőző betegségben szenvedő macskák segítő oldala.nagyon hasznos dolgokat írnak a gazdik.kar hogy későn találtam rá az oldalra.
2024. márc. 10. 19:23
 20/21 anonim ***** válasza:

a legelső hozzászóló vagyok. Sajnos mondtam, hogy erre lehet számítani :( nálunk 2 hét diagnosztika után altatni kellett, de azelőtt 1 héttel semmi baja nem volt. Utolsó napjaiban csakis és kizárólag aludt, járni is alig tudott, egyensúlyozva.

Ami még rosszabb, hogy majdnem 20 év után sem tudja kezelni az állatorvos tudomány

2024. márc. 11. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!