Van egy döglött macska a kertembe, mit csináljak vele?
Találtam a kertemben egy döglött macskát. Mit kezdjek vele?
Be van fagyva a föld, meg amúgy se akarok állat temetőt a kertemből. A kukkoló szonszèdom lehet azt hinnè èn öltem meg, azèrt ásom el.
Na meg ki tudja, lehet valami gazdás kóbor ès keresik. Körbehíresztelik hogy megöltem.
Kitehetem lapáttal az út szèlère?
Megbüntetnènek èrte, annak ellenère is hogy nem az èn macskám?
Nem tudom mit csináljak. Mindkèt szomszèdom kukkoló, az egyik pedig jelentgetős típus is, pl szemèttelepre kivittem az előző lakó itthagyott cuccait, de mèg ki se álltam a kocsival, utánfutóval már itt voltak a rendőrök hogy bejelentèst kaptak, illegálisan rakom le a szemetet a termèszetben.
Nem akarok magamnak problèmát a döglött macska miatt. Mi lenne a megoldás?
A kutyám szokta nyírni a bejövő macskákat, én elásom. Hol van fagyott föld?
Itt mocsár van kb
Magánterületről is elviszi a gyepmester?
Ha véletlenül tényleg el is viszi, akkor garantáltan elég sok pénzt kér érte. Ha nem így lenne, akkor nem lennének olyan vállalkozások, amik abból élnek, hogy elszállítják az elpusztult állatokat.
Én legutóbb beleraktam 2 nejlonba, és bele a kukába. Az is illegális, de így volt legegyszerűbb.
Tegnap kitettem, írtam emailt a legközelebbi gyepmesteri telepnek, ès az önkormányzatnak is. A gyepmestert ma hívtam is többször, de nem vettèk fel. Nem vittèk el.
Lehet holnap, vagy lesz4rják.
Remélem elástad a kertedben.
Kukába dobni amúgy állati tetemet tilos.
Ha dögszagú lesz a kukád el se viszik, sőt moshatod ki klórral.
A szomszédba átdobni gyökérség és látszani is fog hogy dobva volt.
A legtisztább sör ha elásod.
Ha elásom a sört akkor tiszta lesz?És mi köze a sörnek a macskához?
Remélem semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!