Milyen volt az első egyuttalvas macskával?
Mekkora volt akkor?
Megbántad/nem bántad meg?
Mennyire zavart az alvasban?
Nem fekudtel rá?
Amelyik cicám kiskorától velem van, az már kb 3 hónapos korától velem aludt. Van másik cicám, aki utcáról került hozzám, már akkor kb 3 éves volt, mégis elég hamar rákapott az ágyban alvásra.
Nincs mit megbánnom ezen, nem is értem a kérdést.
Az egyikük valamiért mindig a lábaim között akar aludni, így miatta nem tudok nagyon forgolódni, ő néha kicsit zavar, de elnézem neki, mert cuki. :) A másikuk inkább mellém fekszik, nem rám, de hozzám simul, így ő még annyira se zavar.
Soha nem feküdtem rá egyikükre sem. Viszont az első cicámat (már vagy 10 éve nincs köztünk sajnos) egyszer-kétszer lelöktem véletlenül az ágyról, mikor nem vettem észre, hogy ott van mellettem, és nagyot fordultam, de meglepettségen kívül sose volt semmi baja.
Nekem az első együttalvás a macskával véletlen volt:
ágyból néztem a tévét, a cica meg ráfeküdt a mellkasomra és dorombolt. Pár perc után bealudtam 😀
Az első hetekben tiszta álomkóros voltam a zörgésétől, utána már jobb volt a helyzet 🙂
A sima éjszakai alvásban nem volt semmi extra, bár a kezdetektől a párnámon szeretett aludni, általában a fejemen 😊
Amúgy kb. 3 éves volt a cica, mikor elkezdtük beengedni és benn is aludt.
Az alvásban nem zavart, a mai napig szeretek cicával aludni, csak sajnos allergiás lettem a macskaszőrre a szorosabb kontaktnak köszönhetően 😠
Mondjuk a pollenre úgyis allergiás vagyok, szóval annyira nagy érvágás... 🙂
Véletlen aludt el velem a cic. Lány, kedves kis tiszta cica. Engem nagyon zavart, hogy nyughatatlan, felébreszt. Nem szeretem amikor éjjel megpróbált pozíciót váltani és arra ébredek, hogy egy szőrös valami matat a fejemnél.
Ezért én leszoktattam, a szobába se jöhet be, mert a szönyegen elesítette a karmait.
Amig fenn vagyok, az iróasztalnál az ölembe ül és kényelmesen elhelyezkedik egy kis dagasztás után. Ezt hagyom neki, nekem is tetszik a dorombolása ami kedvező élettani hatással bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!