Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cica elvesztése utáni idők?

Cica elvesztése utáni idők?

Figyelt kérdés

Elvesztettük a családdal az első cicánkat.

Nagyrészt kinti cica volt.

2 hónapos korától neveltük családtagként, 8 hónaposan elütötte az autó.

Rettenetes az érzés.

Okos, bújós, vadászós cicafiú volt .

Nagyon kötődött hozzánk, mindig többször itthon volt naponta , rengeteg tevékeny, boldog élmény volt vele.

A házfelújítást nézte, kíváncsiskodott , örült a világnak.Másik cica is járt hozzá át játszani a szomszédból.

Itt alig van forgalom, most elnézett valamit sajnos.

Nem tudom hogy képesek leszünk- e ezen túllépve hozni egy kölyköt később,illetve lehet- e ilyen szoros kapcsolatunk másik cicával vagy ez nem biztos hogy mindegyikkel kialakítható?

Egy nagyon hálás cicát vesztettünk el.

Rövid de szabad ,boldog élete volt . Kertes házban élünk nem akarunk cicát bezárva tartani mégha ez is lett a vége….

Én se bírnám benn az életem a házban.

Természetesen ,mindenki ott tartja ahol szeretné.

#szeretet #cica #Cicagyász
2023. dec. 12. 14:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
9, nem is állította senki, hogy gonoszak vagytok, de kulturálatlanok, felelőtlenek és nemtörődömök, na, azok igen. És az, hogy mosdatod magad azzal, hogy a falun mások is így csinálják, nem lesztek ti jobbak semmivel. Az emberség nem faji sajátosság, hanem egy magasabb erkölcsi lépcsőfok, amit az ilyen embereknek nem sikerült elérni...
2023. dec. 12. 15:02
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem "most tévedtél" kérdező, hanem ostoba vagy. Ugyanis hiába öltél meg egy macskát KÖLYÖKKÉNT, nem tanulsz a "tévedésedből", és a következőt is ugyanúgy kintre vinnéd, ugyanolyan kínhalálra ítélve.
2023. dec. 12. 15:05
 13/20 anonim ***** válasza:
12%
Ha jót nem tudtok mondani, rosszat ne mondjatok. Nagyon ritka ha macskát elüt valami, most ez megtörtént sajnos, ez van. Én vidéken élek, és nekem se jutna eszem ágába se bezárni a macskát.
2023. dec. 12. 15:10
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

"Kertes házban élünk nem akarunk cicát bezárva tartani mégha ez is lett a vége…."

Nyugi, a következő is így vègzi majd. Èn is kertes házban lakok, 2000nm kerttel faluban, de bent van a macskám. 7 èves. Bolhás se szokott lenni. Egèszsèges, sokat jól èl. Na de a te macskád tuti boldogabb èletet èlt kint 8 hónapig 😂🙄🙄🙄🙄 bóódogg kinti fogyóeszköz, aki családtagkènt volt szeretve.

2023. dec. 12. 15:19
 15/20 anonim ***** válasza:
22%

Gondoljátok meg kérdező, hogy fog-e kelleni még macska, vagy nektek nem lesz macskátok, a kisnagyfiú emlékét pedig szívetekben megőrzitek halálotokig.

Házfelújítás alatt pedig nem biztos, hogy be tudtátok volna zárni.

2023. dec. 12. 16:46
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Lehet cicabiztos izét telepíteni a kerítés tetejére, nézz utána (nem emlékszem a nevére, én csak poénból néztem meg, mert lakásban lakom), és akkor szaladgálhat a kertben. Alapvetően én is úgy vagyok vele, hogy jó, ha a macska kint tud lenni a szabadban, DE csak akkor, ha biztonságban tud lenni. Amúgy igen, a macska azért főleg kint élt, még akkor is, amikor már háziasítva volt, na de nem is voltak nagy sebességgel elhúzó autók. Akkoriban gondolom, a kóbor kutyák szedték szét őket... na de ugye, ha kerten belül marad, akkor ilyesmi nem érheti. Ha annyira szeretnétek kiengedni, áldozzatok be arra a kerítésre szerelhető valamire.
2023. dec. 12. 17:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 16-ossal. Mi is meglévő kerítésre raktunk saját magunk által készített görgőket (PVC csövek menetes száron). Így nem kellett új kerítést felhúzni.
2023. dec. 12. 20:05
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
Remélem sosem lesz többé macskád. Sosem lesz biztonságban melletted. A falusi felelőtlen elmaradott gondolkodás mindig ide vezet.Sértődj meg nyugodtan, a fszomat sem érdekli. A tény viszont tény marad, ha fejre állsz akkor is.
2023. dec. 14. 06:42
 19/20 anonim ***** válasza:
69%

Csodálatos még egy szèp “kinti” macska történet

Bárcsak olyan helyre került volna szegény ahol felfogják hogy nincs kinti macska

Ne legyen több

2023. dec. 15. 05:11
 20/20 anonim ***** válasza:
69%
Ne haragudj, alig fél évet élt veletek az a szegény macska. Milyen kötődésről beszélsz?? Annyira nem tartottátok szegényt h vigyázzatok rá. És nem, nem rövid boldog élete volt, hanem rövid élete, még fel se nőtt. Az ilyeneknek nem adnék macskát. Nem kell bent tartani ha nem akarod, de nehéz lett volna egy macskabiztos kerítés?? Még mindig élne. Remélem nem lesz több macskátok, rosszul vagyok az ilyen álszent emberektől.
2023. dec. 15. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!