Cica elvesztése utáni idők?
Elvesztettük a családdal az első cicánkat.
Nagyrészt kinti cica volt.
2 hónapos korától neveltük családtagként, 8 hónaposan elütötte az autó.
Rettenetes az érzés.
Okos, bújós, vadászós cicafiú volt .
Nagyon kötődött hozzánk, mindig többször itthon volt naponta , rengeteg tevékeny, boldog élmény volt vele.
A házfelújítást nézte, kíváncsiskodott , örült a világnak.Másik cica is járt hozzá át játszani a szomszédból.
Itt alig van forgalom, most elnézett valamit sajnos.
Nem tudom hogy képesek leszünk- e ezen túllépve hozni egy kölyköt később,illetve lehet- e ilyen szoros kapcsolatunk másik cicával vagy ez nem biztos hogy mindegyikkel kialakítható?
Egy nagyon hálás cicát vesztettünk el.
Rövid de szabad ,boldog élete volt . Kertes házban élünk nem akarunk cicát bezárva tartani mégha ez is lett a vége….
Én se bírnám benn az életem a házban.
Természetesen ,mindenki ott tartja ahol szeretné.
"Kertes házban élünk nem akarunk cicát bezárva tartani mégha ez is lett a vége…."
Nyugi, a következő is így vègzi majd. Èn is kertes házban lakok, 2000nm kerttel faluban, de bent van a macskám. 7 èves. Bolhás se szokott lenni. Egèszsèges, sokat jól èl. Na de a te macskád tuti boldogabb èletet èlt kint 8 hónapig 😂🙄🙄🙄🙄 bóódogg kinti fogyóeszköz, aki családtagkènt volt szeretve.
Gondoljátok meg kérdező, hogy fog-e kelleni még macska, vagy nektek nem lesz macskátok, a kisnagyfiú emlékét pedig szívetekben megőrzitek halálotokig.
Házfelújítás alatt pedig nem biztos, hogy be tudtátok volna zárni.
Csodálatos még egy szèp “kinti” macska történet
Bárcsak olyan helyre került volna szegény ahol felfogják hogy nincs kinti macska
Ne legyen több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!