2/8 anonim válasza:
A szex nem egy betegség, nincsenek tünetei.
3/8 anonim válasza:
Nekem 2 hetet kesett miatta anno a menzeszem, teljesen osszezavarodott a hormonhaztartasom. Baratnomnek fajt es viszketett odalenn,kiderult hogy a srac valami betegseget hordozott. Az mar regen rossz ha ilyet erzel.
4/8 A kérdező kommentje:
csak kisse fajt a hasamalja.
2019. jan. 28. 10:09
5/8 anonim válasza:
Ezek szerint durva volt a barátod.
6/8 anonim válasza:
Enyhe vérzés jelentkezhet másnap is, épp csak hogy foltos lehet a bugyid. Az alhasi enyhe fájdalmak is normálisnak mondhatóak.
Ha égő viszkető érzést, megnövekedett mennyiségű folyást, netán szagos bűzös folyást tapasztalsz, vagy a vérzés nem múlik el, akkor jobb orvoshoz menni vele amint lehet.
A ciklusod kicsit megborulhat, ha rendesen védekeztetek akkor nincs mitől félni.
Én anno nem véreztem, nem fájt, sőt élveztem is, másnap sem volt semmi “tünet”, de azóta kitolódott a menzeszem 29 napról 30-31 napra, néha akár 32-33ra is. Ez azóta is tart. A nőgyógyász azt mondta, hogy normális, próbálják ne stresszelni annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!