Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicáknak tabletta spot on...

Cicáknak tabletta spot on helyett ?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezekről lenne szó. Eddig spot ont vettem nekik de nagy harc árán lehet csak rájuk csepegtetni. Ezért váltanék tablettára. Lehet hülye kérdés de nincs ezeknek májkárosító hatása vagy bármi más?

Benti cicák, csak megelőzés miatt kellene.

2023. dec. 12. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Spot-on-ra kb. biztos módszert tudok Neked mondani. Tegyél egy nagy törölközőt az asztalra, hogy kb. egyenletesen borítsa az asztalt. Tedd a cicát a törölközőre úgy, hogy a cica hátulja legyen a törölköző felénél. Hajtsd vissza a hátul cica nélkül maradt törölközőt a cicára, így a macs nagyjából egy zsákba került. Egyik kezeddel most stabilan le tudod őt nyomni az asztalra, a másik kezeddel tudsz csepegtetni. Ha esetleg ketten vagytok a műveletre, akkor még kényelmesebb, de egyedül is simán fog menni. Ha már az asztalon (és törölközőn) van a cica, próbáld megnyugtatni, simogatni. A sokkolás nem célja a műveletnek.

Igen, a bőrére kellene csepegtetni, egy kicsit elhúzva onnét a bundáját.

2023. dec. 12. 22:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Az én cicám semmilyen ételben nem hajlandó megenni a féreghajtót, mindennel próbálkoztam már. Ahogy beleszagol, már szalad is el. Évente kétszer az állatorvos csipesszel lenyomja a torkán, nyel egyet, kész is van.:) A többi alkalommal, meg valakit megkérek a családból, hogy fogja a cicát,én meg gyorsan csöpögtetek. Egyedül élek, sajnos meghalt a párom, így kénytelen vagyok így megoldani. Párom nagyon ügyesen egy erre a célra kialakított műanyag fecskendő szerűséggel nyomta be a cica szájába.
2023. dec. 13. 17:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát most aztán tényleg nem tudom melyiket vegyem :D
2023. dec. 14. 10:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Reménykedtem hogy a tabletta megoldás lehet de ezek szerint nem
2023. dec. 14. 10:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Probald ki, hatha nektek jobban megy tablettaval.
2023. dec. 14. 11:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!