Borzasztó büdöseket pukizik a cicám. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2023. dec. 7. 13:05
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Bakteriális fertőzés. Antibiotikum
3/13 anonim válasza:
Ami bemegy, az jön ki. Mit eszik?
4/13 anonim válasza:
Én is büdöset fingok, még sincs semmi bajom.
5/13 anonim válasza:
Milyen idős a cica? Kiscicám a nedves eledeltől ereget büdöseket, pedig aránylag jó minőségű a kaja. (Real Nature kitten)
7/13 anonim válasza:
Zselés tasakos gagyik miatt, egyoldalú főtt vagy nyers hús etetés . Jobb minősegű nem reklámozott száraztáp.
9/13 anonim válasza:
Hát mondjuk az, hogy a macskád seggét szagolgatod. 🙂
10/13 anonim válasza:
Nekem akkor pukizott büdöset a cicám kicsi korában, amikor véletlenül zöldborsó tartalmú marhahúsos bébiételt vettem neki. De nagyon aranyos volt, mert a pukizáshoz elvonult az alomra. Aztán kipukizta magát. És nagyon kereste a termést, aztán nem talált semmi szilárdat, de jólneveltségből azért elkaparta. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!